Aralarındaki tek fark saat hızları o da 100-200mhz olmalı çok fiyat farkı varsa gerek yokArkadaşlar arada ki fiyat farkına göre Ryzen 9 tercih etmek mantıklı mıdır? İkisininde oyun performans güçlerinde ciddi performans farkı var mıdır?
Anladım hocam teşekkürlerAralarındaki tek fark saat hızları o da 100-200mhz olmalı çok fiyat farkı varsa gerek yok
Hangi laptop modelleri atarsanız belki daha iyi önerilerde gelir
Hocam Acer Nitro 16 RTX 4070.Birisi 7840 diğeri 7940Ne kadar fiyat farkı olduğuna bağlı ,aklınızdaki modelleri atsanız daha iyi olur
Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kesinlikle +15K Tl hakketmiyor vatandakini 45e alınır kendimde 4060 7840hslisini kullanıyorum +15k vermek yerine 1/2tb ssd + 16gb ram daha eklersiniz çok daha mantıklı ve daha ucuz olur
Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 7.Nesil Ryzen 7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Anladım hocam teşekkürlerKesinlikle +15K TL hakketmiyor vatandakini 45e alınır kendimde 4060 7840hslisini kullanıyorum +15k vermek yerine 1/2tb ssd + 16gb ram daha eklersiniz çok daha mantıklı ve daha ucuz olur
Rica ederimAnladım hocam teşekkürler
7840hs ihtiyaçlarını fazlasıyla görecektir.Arkadaşlar arada ki fiyat farkına göre Ryzen 9 tercih etmek mantıklı mıdır? İkisininde oyun performans güçlerinde ciddi performans farkı var mıdır?