Arkadaşlar merhabalar ryzen 7 9800x3d aldım fakat geri kalan parçalar konusunda kafamda baya bir soru işareti oluştu özellikle anakart seçiminde x670e ye yakın gibiyim fakat biraz daha cıkmalı mıyım diye de düşünüyorum onun dısında şimdilik ekran kartım 4060 ileride 5080 e geçeceğim kıscası psu ram kasa anakart ve sıvı sogutmaya ihtiyacım var toplam bütcem bi 30k+ civarı bunlar için ne önerirsiniz acaba?
Thermaltake Toughpower GF3 850W Gold PS-TPD-0850FNFAGE-4 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
bu güç kaynağıda üst seviyedir alabilirsiniz a segment ürün olarak geçiyor
- Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)
- 6 kutup motorlu ve çift rulmanlı 120mm enermax marka fan.
- Yük testlerinde, segment ortalamasında ve oldukça başarılı sonuçlar veriyor.
- %20 yüke kadar fan açmıyor (bu özellik kapatılamıyor) ama tam yüke yaklaştıkça sesli hale geliyor. (Fan profili agresif ayarlanmış)
- İçeride toz birikmesini önlemek için ilk açılışta bir süre fanını ters yönde çalıştırıp sonra normale dönüyor. (Dust-Free Rotation)
- Kapasiteye göre oldukça kompakt yapıda.
- Enermax D.F serisinin eski modellerinde CWT ile çalışırken, ATX 3.0 destekli yeni D.F serisinde SANR ile çalışıyor. Üst segment ürünlerde çok fazla görülmeyen çinli bir üretici olsa da, platform incelemelerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar veriyor. Yeni bir platform olduğu için daha detaylı incelemeler sonrasında puanı yükselme ihtimali var.
attığınız ürünün segenti b plus ile a arasında ama tam bir netlik yok b den düzgün
- Full japon kapasitörler. (Rubycon, Nippon Chemi-Con, Nichicon)
- 6 kutup motorlu ve çift rulmanlı 120mm enermax marka fan.
- Yük testlerinde, segment ortalamasında ve oldukça başarılı sonuçlar veriyor.
- %20 yüke kadar fan açmıyor (bu özellik kapatılamıyor) ama tam yüke yaklaştıkça sesli hale geliyor. (Fan profili agresif ayarlanmış)
- İçeride toz birikmesini önlemek için ilk açılışta bir süre fanını ters yönde çalıştırıp sonra normale dönüyor. (Dust-Free Rotation)
- Kapasiteye göre oldukça kompakt yapıda.
- Enermax D.F serisinin eski modellerinde CWT ile çalışırken, ATX 3.0 destekli yeni D.F serisinde SANR ile çalışıyor. Üst segment ürünlerde çok fazla görülmeyen çinli bir üretici olsa da, platform incelemelerde ortalamanın çok üzerinde sonuçlar veriyor. Yeni bir platform olduğu için daha detaylı incelemeler sonrasında puanı yükselme ihtimali var.
attığınız ürünün segenti b plus ile a arasında ama tam bir netlik yok b den düzgün
hocam bu sıvı sogutma işinden hiç anlamıyorum kule tipi soğutucu kullandığım için şuana kadar bu attıgınız mag coreliquid iyi derseniz onu da alacağım ne dersiniz ve kasa olarak önerebileceğiniz bir şey var mı bunlara uygun
tamamdır bunu da alıyorum düşündükçe anakart konusun da işin içinden çıkılmaz bi hale girdi çünkü ram de aldım kasa ile sıvı sogutma kaldı sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu sıvı sogutma işinden hiç anlamıyorum kule tipi soğutucu kullandığım için şuana kadar bu attıgınız mag coreliquid iyi derseniz onu da alacağım ne dersiniz ve kasa olarak önerebileceğiniz bir şey var mı bunlara uygun
tamamdır bunu da alıyorum düşündükçe anakart konusun da işin içinden çıkılmaz bi hale girdi çünkü ram de aldım kasa ile sıvı sogutma kaldı sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: