Çözüldü✓ Ryzen 7 9800x3d için sistem önerisi

benim için görseli önemli değil nzxt h6 flow a bakıyordum ama soğutma ve f/p olarak iyi olan hangisiyse onu tercih ederim
Ozaman h6 flow alın hocam fanları yavaş yavaş dizersiniz sisteminiz daha güzel görünür ve ferah çalışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus tuf 502gt düşünüyorum bende Bayadır kasa araştırıyorum kablolama dışında bir sorun çekmezsiniz

Ozaman h6 flow alın hocam fanları yavaş yavaş dizersiniz sisteminiz daha güzel görünür ve ferah çalışır

Asus tuf 502gt düşünüyorum bende Bayadır kasa araştırıyorum kablolama dışında bir sorun çekmezsiniz
H6 flow hayırlı olsun hocam size 🙂

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cyde
almayı denedim kartın limiti kalmamış:D stripetan gelcek para var gelsin hayırlı olucak teşekkür ederim

Enermaxin techpowerupda incelemesi var oraya bakabilirsin 1200 model için ben oraya bakmıştim 1350 1650 modeller bir tik daha iyi diye biliyorum ama boyutları biraz daha büyük kasanın desteğine bakarak al

Enermaxin techpowerupda incelemesi var oraya bakabilirsin 1200 model için ben oraya bakmıştim 1350 1650 modeller bir tik daha iyi diye biliyorum ama boyutları biraz daha büyük kasanın desteğine bakarak al
baktım techpowerupa iyi duruyo fiyatına göre bu kasa ve sıvı sogutma işinden çıkamadım şimdi asus gt502 ye de baktım arkadaşın düşündüğü ama fansız olması soru işareti bir de fana çok ödeyesim gelmedi şimdilik nzxt de ise egzoz fanı çıkmıyor hem atx hem fiyatı iyi bir şey göremedim şimdilik

MSI MAG PANO 100R PZ White ARGB Panaromik Temperli Cam USB 5.0 ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa buna bakıyorum şuan

baktım techpowerupa iyi duruyo fiyatına göre bu kasa ve sıvı sogutma işinden çıkamadım şimdi asus gt502 ye de baktım arkadaşın düşündüğü ama fansız olması soru işareti bir de fana çok ödeyesim gelmedi şimdilik nzxt de ise egzoz fanı çıkmıyor hem atx hem fiyatı iyi bir şey göremedim şimdilik

MSI MAG PANO 100R PZ White ARGB Panaromik Temperli Cam USB 5.0 ATX Mid Tower Beyaz Gaming Kasa buna bakıyorum şuan

Sizin yerinizde olsam ch780 ya da morpheus alırdım sıvı soğutucu içinde liqmaxflo 420 ya da lf2 420 alırdım liqmaxflo kampanyalarla 2.2ye falan geliyordu sanırım lf2 de 3.5k falandı

bu lancool 207 yi de begendim airflow olarak ama tek sıkıntı 360mm'e kadar sıvı sogutma takılıyo olması izlediğim videolarda 240 yetersiz 360 okey 420 alırsanız daha iyi olur gibi demişlerdi 9800x3d için o yüzden kafam karıştı yoksa fiyat olarak baya iyi duruyor lancool

Msi anakart önermem söylediğim zaten işini fazlasiyla görecekti

Sıvı soğutma olarak fiyat bandını bilmiyorum para önemli değil dersen

Alabileceğin en iyi soğutucudan biridir

• Beğen
Msi anakart önermem söylediğim zaten işini fazlasiyla görecekti

Sıvı soğutma olarak fiyat bandını bilmiyorum para önemli değil dersen

Alabileceğin en iyi soğutucudan biridir
yani fiyat bandı 10-15 arası gibi düşünüyorum kasa ve sıvı sogutucu için diger parçaların hepsini aldım bi kasa ve sogutma kaldı araştırmalarıma göre lancool o11 rgb baya iyiymiş fakat kasa yanında fan çıkmadığı için ve fanları da 3 lü set 4-5 civarı olduğu için o kadar vermekte istemedim

msi sogutucu panel olarak daha güzel gözüktü gözüme ondan onu aldım arada cok bir fark olmadığı için

bu lf 3 ün de 420 ligi ve buna uygun bir kasa bulursam ona da okeyim

Sıvı soğutma ve kasa kaldı geriye??
yani fiyat bandı 10-15 arası gibi düşünüyorum kasa ve sıvı sogutucu için diger parçaların hepsini aldım bi kasa ve sogutma kaldı araştırmalarıma göre lancool o11 rgb baya iyiymiş fakat kasa yanında fan çıkmadığı için ve fanları da 3 lü set 4-5 civarı olduğu için o kadar vermekte istemedim

msi sogutucu panel olarak daha güzel gözüktü gözüme ondan onu aldım arada cok bir fark olmadığı için

bu lf 3 ün de 420 ligi ve buna uygun bir kasa bulursam ona da okeyim

• Beğen
evet çok fazla baktım bu kasa işine onda da anakart gibi baktıkça içine düştüm

Anakart atx abi artık matx ler küçük geliyor bana

Sana önerdiğim soğutucudan daha iyisini bulamazsın (bu fiyat araliginda hatta 10k ya kadar)

Kasa olarak sana bir kac öneri yapacağım ama fiyar belirt en fazla şunu veririm de

• Beğen
15 e kadar veririm toplam diye düşünüyorum

bu sogutucunun 420 ligi de aynı şekilde iyidir o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,241
Üyeler
174,329
Son üye