- Bütçe
- 70000
Merhaba, bütçem 70-75k. Yazılımcıyım. Ağırlıklı olarak sistemi oyun için kullanacak olsam da hobi olarak oyun geliştirdiğim, yüksek işlemci kullanımı durumunda kaldığım durumlar oluyor yani %80 oyun %20 rendering diye özetleyebilirim.
Tercihlerim:
Anakart: Evde internet kablosu çekme fırsatı şuanda olmadığından dolayı anakartta Wifi özelliği olması ve daha fazla port olduğu için ATX tipinde olması
Ram: 32gb
SSD: 1tb
Yukarıdaki sistemi bu şekilde özelleştirdim:
Sistemde işlemciyi, anakartı, rami ve ssd yi değiştirdim.
bu sistem bu fiyata iyi midir? alınır mı? parça kaliteleri nasıldır? değiştirmeyi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?
veya bu fiyata daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Ayrıca acaba 29 kasımı, black friday i beklemeli miyim? Daha ucuz sistem çıkar mı o zaman?
Teşekkürler şimdiden.
Tercihlerim:
Anakart: Evde internet kablosu çekme fırsatı şuanda olmadığından dolayı anakartta Wifi özelliği olması ve daha fazla port olduğu için ATX tipinde olması
Ram: 32gb
SSD: 1tb
Diamond E-Sports - Game Garaj
Diamond E-Sports , Son Nesil AMD işlemci bulunduran, Nvidia GeForce RTX4000 ekran kartı seçenekleri ile Diamond E-Sports oyuncu bilgisayarı, hazır sistem bilgisayar, en uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
Sistemde işlemciyi, anakartı, rami ve ssd yi değiştirdim.
bu sistem bu fiyata iyi midir? alınır mı? parça kaliteleri nasıldır? değiştirmeyi tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?
veya bu fiyata daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
Ayrıca acaba 29 kasımı, black friday i beklemeli miyim? Daha ucuz sistem çıkar mı o zaman?
Teşekkürler şimdiden.