Neler Yeni

Ryzen 7 9800x3d sistem toplama

rey53tr53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Pehlivan
4080super al peşin fiyatına 6 taksit falan oluyor hem n11 de falan galax marka aldım ben 6 taksitle 41k dan şuan fiyat artmış olabilir.
aralarında o kadar fark var mı ? taksitle almama gerek yok bütçe var yeteri kadar ama çok bi ahım şahım oyun oynamayı düşünmüyorum da

rey53tr53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Pehlivan
alabiliyorsan 4080super daha iyi tabikide ama 4070ti superde asla üzmez fazlasıyla yeterli
teşekkürler galax 4070 ti super alıcam sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence yanlış düşünüyorsun bana göre bir sistemde işlemci ve anakart iyi olacak çünkü ileriki zamanlarda sistemini geliştirmek istediğinde ram ekran kartı soğutma vs kolayca değiştirebileceğin şeyler 9800x3d aldığın zaman seni uzun yıllar götürebilecek bir işlemci

bu iki ekran kartından birini önerebilirim bende az önce 9800x3d işlemcimi kargodan aldım bir tek ekran kartım kaldı bende bu ikisinden birini tercih edeceğim

msi 4070 ti gaming trio veya gigabayte 4070 super gaming ekran kartlarından birini önerebilirim
merhaba anakart - kasa - soğutucu ve ssd olarak ne aldınız acaba

Son düzenleme:

BlackSoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
BlackSoul
Burada sistemi toplarken kullanım seneryona göre belirlememiz gerekiyor, ben bu PC 5 sene kullanırım sonra o günki şartlara göre yeniden PC toplarım diyorsan tüm parçalarıyla birlikte anakartı öyle uçuk kaçık almana gerek yok B650 modeli secebilirsin, AM5 desteği 2027 yılına kadar devam edecek, zaten o yıldan sonra soket değişikliği olduğunda mecbur değiştirmen gerekecek, ben yine söylüyorum 3-4 sene sonra yeni çıkan bir işlemci almak istediğinde zaten bu anakartta uymayacak. Lafın kısası B650 anakart senin için yeterlidir.

[/URL]

rey53tr53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Pehlivan
Burada sistemi toplarken kullanım seneryona göre belirlememiz gerekiyor, ben bu PC 5 sene kullanırım sonra o günki şartlara göre yeniden PC toplarım diyorsan tüm parçalarıyla birlikte anakartı öyle uçuk kaçık almana gerek yok B650 modeli secebilirsin, AM5 desteği 2027 yılına kadar devam edecek, zaten o yıldan sonra soket değişikliği olduğunda mecbur değiştirmen gerekecek, ben yine söylüyorum 3-4 sene sonra yeni çıkan bir işlemci almak istediğinde zaten bu anakartta uymayacak. Lafın kısası B650 anakart senin için yeterlidir.

[/URL]

anakart olarak https://www.amazon.com.tr/dp/B0BV2D6L71?psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM&ref_=chk_typ_imgToDp bunu sipariş ettimde buna göre kasa - soğutucu ve m2 ssd önerebilir misin

arkadaşlar aldığım parçalar rtx 4070 ti super , m2 ssd 1 tb 2x16 gb ram anakart olarak msi pro x870p ve elimde şuanda
ASUS TUF - Gaming 650B 80 Plus Bronze 650W Güç Kaynağı bu güç kaynağı var bu sisteme yeterli mi bilgisi olan yanıtlayabilir mi

Son düzenleme:

BlackSoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
BlackSoul
Hocam sen zaten almışsın, neden bizi tekrar tekrar uğraştırıyorsun.

rey53tr53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rıza Pehlivan
kasa-soğutucu ve psu lazım 650w güç kaynağı şuanki kullandığım pcde takılı ama yeterli olmaz sanırım

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
teşekkürler galax 4070 ti super alıcam sanırım

merhaba anakart - kasa - soğutucu ve ssd olarak ne aldınız acaba
anakart asus prime b650 plus - ssd samsung 990 evo 2 tb - kasa gamemaster f-7 beyaz - soğutucu thermalright frozen horizon 360 aldım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konu güncel ise destek olabilirim işlerim vardı bakamadım

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orhan

Ekler

• IMG_8105.jpeg
    IMG_8105.jpeg
    280.3 KB · Hit: 11

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom