Ryzen 7.nesil işlemci

Efe acar

80+
Reaksiyon skoru
6
Rayzen 7.nesil işlemcilerde apu işlemci çıkacakmı çıkarsa bu işlemcilerin içinde bulunan gpu GTX 1660 süperden daha güçlü olacak mı
@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
1660s kadar performans vereceğini zannetmiyorum bu firmaların işine gelmiyor para kazanmaları lazım :D yapabilecek olsalar bile yapmazlar

zaten 7.nesil apu işlemciler var ama pek tercih edilmiyor ki bence fiyatına değmiyor. 1660s kadar performans vereceğini zannetmiyorum bu firmaların işine gelmiyor para kazanmaları lazım :D yapabilecek olsalar bile yapmazlar
Hangi işlemciler r7 7800x3d mi

zaten 7.nesil apu işlemciler var ama pek tercih edilmiyor ki bence fiyatına değmiyor. 1660s kadar performans vereceğini zannetmiyorum bu firmaların işine gelmiyor para kazanmaları lazım :D yapabilecek olsalar bile yapmazlar
özür dilerim kafam bi an ryzen 7ye gitti 7.nesil diyince.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi işlemciler r7 7800x3d mi
bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algıladım

Çıkar inşallah çıkarsa 1660 süperden daha performanslı olmasını bekliyorum

bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algılasorun yok ya

Zaten onu sordum apu işlemci çıkacakmı diye sen r7 5. Nesil anlamışsındır

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
Çıkar inşallah çıkarsa 1660 süperden daha performanslı olmasını bekliyorum
hocam çıkarsa ya fiyatları çok yüksek olur ya da bukadar performanslı olmaz bence. çünkü donanım arşivi bi videosunda bahsediyordu tam hatırlayamasam da şuna benzer bir bilgi vardı. apu işlemcilerde zaten dahili gpu var ama ekran kartlarının ekstra belleği apu işlemcilerde olmadığı için ramlerden besleniyorlar. bu da apu işlemcileri ister istemez kısıtlıyor. belki ileri teknoloji ile apu işlemciye sadece gpu için ekstra bellek takma opsiyonu getirilirse dediğiniz olabilir. yani sistem için 16gb+8gb gpu için ram vs. ama bu ekran kartlarına yönelmeyi azaltabileceği için piyasayı dalgalandırır ve firmalar bunu istemez o yüzden yakın tarihte zannetmiyorum

o çıktığı zaman fiyatı ekran kartına yakın bi fiyatla gelir zaten hocam çok beklentiye girmenizi önermem
Oda olur ya

Ekran kartına gidipte 30000 40000 vermektense böylesi daha iyi bence

o çıktığı zaman fiyatı ekran kartına yakın bi fiyatla gelir zaten hocam çok beklentiye girmenizi önermem
Şu elimdeki i5 3470 ten kurtulayım yeter ya hiç bi oyunu oynatmıyo yeni sistem alaçak kadar bütçemde yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: 1905
elinizdeki sistem nedir ve ne kadar bütçeniz var hocam? elinizdekini satıp yeni sistem toplayabilirsiniz

elinizdeki sistem nedir ve ne kadar bütçeniz var hocam? elinizdekini satıp yeni sistem toplayabilirsiniz
İ5 3470 12 gb ram 250 GB SSD var 60 Hz Samsung'un kavisli monitörü var rampage in klavye mouse var bütcem maalesef ki yok

hocam malesef bütçeniz yoksa satmak mantıklı olmaz ama yazın bir işe girip para biriktirirseniz 1 ayda bile güzel bi sistem toplarsınız

Geri