Rayzen 7.nesil işlemcilerde apu işlemci çıkacakmı çıkarsa bu işlemcilerin içinde bulunan gpu GTX 1660 süperden daha güçlü olacak mı
@Abdullah Hacıgül
@Abdullah Hacıgül
Son düzenleme:
1650 super gücünde falan çıkar yada düz 1660Ryzen 7.nesil işlemcilerde apu işlemci çıkacakmı çıkarsa bu işlemcilerin içinde bulunan gpu GTX 1660 süperden daha güçlü olacak mı
Hangi işlemciler r7 7800x3d mizaten 7.nesil apu işlemciler var ama pek tercih edilmiyor ki bence fiyatına değmiyor. 1660s kadar performans vereceğini zannetmiyorum bu firmaların işine gelmiyor para kazanmaları lazımyapabilecek olsalar bile yapmazlar
özür dilerim kafam bi an ryzen 7ye gitti 7.nesil diyince.zaten 7.nesil apu işlemciler var ama pek tercih edilmiyor ki bence fiyatına değmiyor. 1660s kadar performans vereceğini zannetmiyorum bu firmaların işine gelmiyor para kazanmaları lazımyapabilecek olsalar bile yapmazlar
bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algıladımHangi işlemciler r7 7800x3d mi
Çıkar inşallah çıkarsa 1660 süperden daha performanslı olmasını bekliyorumözür dilerim kafam bi an ryzen 7ye gitti 7.nesil diyince.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algıladım
özür dilerim kafam bi an ryzen 7ye gitti 7.nesil diyince.
bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algılasorun yok ya
Zaten onu sordum apu işlemci çıkacakmı diye sen r7 5. Nesil anlamışsındırözür dilerim kafam bi an ryzen 7ye gitti 7.nesil diyince.
bi anlık dalgınlığıma gelmiş hocam 7. nesili ryzen7 algıladım
hocam çıkarsa ya fiyatları çok yüksek olur ya da bukadar performanslı olmaz bence. çünkü donanım arşivi bi videosunda bahsediyordu tam hatırlayamasam da şuna benzer bir bilgi vardı. apu işlemcilerde zaten dahili gpu var ama ekran kartlarının ekstra belleği apu işlemcilerde olmadığı için ramlerden besleniyorlar. bu da apu işlemcileri ister istemez kısıtlıyor. belki ileri teknoloji ile apu işlemciye sadece gpu için ekstra bellek takma opsiyonu getirilirse dediğiniz olabilir. yani sistem için 16gb+8gb gpu için ram vs. ama bu ekran kartlarına yönelmeyi azaltabileceği için piyasayı dalgalandırır ve firmalar bunu istemez o yüzden yakın tarihte zannetmiyorumÇıkar inşallah çıkarsa 1660 süperden daha performanslı olmasını bekliyorum
Oda yeter be fiyat performans olsun ekran kartına para vermeyelim yeter1650 super gücünde falan çıkar yada düz 1660
o çıktığı zaman fiyatı ekran kartına yakın bi fiyatla gelir zaten hocam çok beklentiye girmenizi önermemOda yeter be fiyat performans olsun ekran kartına para vermeyelim yeter
Oda olur yao çıktığı zaman fiyatı ekran kartına yakın bi fiyatla gelir zaten hocam çok beklentiye girmenizi önermem
Ekran kartına gidipte 30000 40000 vermektense böylesi daha iyi benceOda olur ya
Şu elimdeki i5 3470 ten kurtulayım yeter ya hiç bi oyunu oynatmıyo yeni sistem alaçak kadar bütçemde yoko çıktığı zaman fiyatı ekran kartına yakın bi fiyatla gelir zaten hocam çok beklentiye girmenizi önermem
İ5 3470 12 gb ram 250 GB SSD var 60 Hz Samsung'un kavisli monitörü var rampage in klavye mouse var bütcem maalesef ki yokelinizdeki sistem nedir ve ne kadar bütçeniz var hocam? elinizdekini satıp yeni sistem toplayabilirsiniz