Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 9 3900x - Anakart seçimi

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Anakart için bütçe ne kadar ?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
MSI'ın düşük seviyedeki X570 anakartlarının hiçbirini önermiyorum(X570 Tomahawk WiFi hariç )

VRAM değil VRM.

Bu anakartlardan ROG Strix B550-F Gaming alınabilir.
İki farklı alternatif olarak ise Gigabyte B550 Aorus Pro veya MPG B550 Gaming Edge Wifi öneririm, özellikle Gaming Edge Wifi çok başarılı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Anakart için bütçe ne kadar ?
Anakart için 1500TL ile 2200 TL arasında bir bütçe düşünüyorum ürünlere baktığımda :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI'ın düşük seviyedeki X570 anakartlarının hiçbirini önermiyorum(X570 Tomahawk WiFi hariç )

VRAM değil VRM.

Bu anakartlardan ROG Strix B550-F Gaming alınabilir.
İki farklı alternatif olarak ise Gigabyte B550 Aorus Pro veya MPG B550 Gaming Edge Wifi öneririm, özellikle Gaming Edge Wifi çok başarılı.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim çoğu kişi zaten sizin dediklerinizi önerdi sizde söyleyince iyice artık kafamda oturmaya başladı anakart marka ve modeli. B550 f ve x570 Tomahawk WiFi arasında seçim yapmak kalıcak galiba sadece :giggle:

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
B550 f.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aaaa videolara bayılırım ya daha iyi oluyor aslında şimdi bunları izlemek kaldı o zaman. Teşekkür ederim yardımınız için tekrardan :giggle: :giggle: 💚

Çok net bir cevap oldu teşekkür ederimmm 💃💃💃
Hocam msi/asus arasinda tercih yaparken ben olsam ekran kartima gore secerdim boylece tum isiklari tek yazilimdan kontrol edebilirsin ve daha saglikli calisacaktir ekipmanlar, sadece bir oneri tabi :)
Ayrica VRM konusunda birazdan yardim gelir :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
B550 tomahawk öneririm
550 f ve onun arasında gidip geliyorum bakalım teşekkür ederim fikriniz için :giggle: :giggle:

Hocam msi/asus arasinda tercih yaparken ben olsam ekran kartima gore secerdim boylece tum isiklari tek yazilimdan kontrol edebilirsin ve daha saglikli calisacaktir ekipmanlar, sadece bir oneri tabi :)
Ayrica VRM konusunda birazdan yardim gelir :)
Teşekkür ederim ince düşünceniz ve yorumunuz için bende öyle düşünmüştüm hani ekran kartı, anakart uyumlu olsun diye hem görüntü hem kullanış hemde yazılım anlamında rahat edeceğim diye. Zaten sistem toplarken en iyi f/p olarakta bakmak güzel oluyor bakalım ileride ne sonuçlar çıkacak :giggle: 💃

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
550 f ve onun arasında gidip geliyorum bakalım teşekkür ederim fikriniz için :giggle: :giggle:

Teşekkür ederim ince düşünceniz ve yorumunuz için bende öyle düşünmüştüm hani ekran kartı, anakart uyumlu olsun diye hem görüntü hem kullanış hemde yazılım anlamında rahat edeceğim diye. Zaten sistem toplarken en iyi f/p olarakta bakmak güzel oluyor bakalım ileride ne sonuçlar çıkacak :giggle: 💃
Umarim hayirlisi olur hocam :) VRM olarak zaten b550 tomahawk cok iyidir fakat asus tarafinda da cok iyiler var en iyisini yazacaklardir. Ona gore bir ekran karti secerseniz de cok tatli olurlar. Her seyi ayni yerden kontrol edebilmek buyuk nimet oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Umarim hayirlisi olur hocam :) VRM olarak zaten b550 tomahawk cok iyidir fakat asus tarafinda da cok iyiler var en iyisini yazacaklardir. Ona gore bir ekran karti secerseniz de cok tatli olurlar. Her seyi ayni yerden kontrol edebilmek buyuk nimet oluyor
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim umarım daha iyi yardımcı olacaklardır siz öyle diyorsanız sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım hepimiz için en iyisi en kalitelisi olur 💫 💫

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Biraz geç kalmışım sanırım.
MSI'ın birkaç tane X570 chipsetli anakartları var, bu anakartlar kesinlikle alınmaması gereken anakartlardır, çünkü VRM'leri leş.
O anakartlar şunlar:
X570-A PRO
MPG X570 GAMING PLUS
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI

Şimdi bunları söylediğimize göre hangi anakart daha iyi olur onu söyleyeyim, ROG STRIX B550-F GAMING ve TUF GAMING X570-PLUS Wi-Fi çünkü VRM'leri diğerlerine göre daha iyi, bu iki anakartın VRM'i ise aynı hemen hemen.
Eğer anakart için ayırdığın bütçeyi söylersen daha iyi bir öneride bulunabilirim.

Top Bottom