Séraphine
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 269
- İsim
- İlkim Soylu
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hayır olur mu öyle şey ne zaman yazsanız da bakarım sizlerden tavsiye almak önemli benim için. Öncelikle mesajınız için ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Şimdi daha çok bilgilenmiş oldum. O zaman o anakartlara hiç bakmıyorum bile. Bütçe olarak 1.500-2200 TL bandında bir bütçe düşünüyorum anakart için. Önerdiklerinize ve yardımlarınıza teşekkür ederim tekrardan. Bu arada B550-F (Wifi'li) olan mı yoksa (Wifi'siz) olan mı tercih etmeliyim, yoksa fark etmiyor mu bütçeye göre mi?Biraz geç kalmışım sanırım.
MSI'ın birkaç tane X570 chipsetli anakartları var, bu anakartlar kesinlikle alınmaması gereken anakartlardır, çünkü VRM'leri leş.
O anakartlar şunlar:
X570-A PRO
MPG X570 GAMING PLUS
MPG X570 GAMING EDGE WIFI
MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
Şimdi bunları söylediğimize göre hangi anakart daha iyi olur onu söyleyeyim, ROG STRIX B550-F GAMING ve TUF GAMING X570-PLUS Wi-Fi çünkü VRM'leri diğerlerine göre daha iyi, bu iki anakartın VRM'i ise aynı hemen hemen.
Eğer anakart için ayırdığın bütçeyi söylersen daha iyi bir öneride bulunabilirim.
![Two hearts :two_hearts: 💕](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f495.png)