Ryzen 9 3900x sıcaklık değerleri noramalmi

Lowraithn

80+
Reaksiyon skoru
25
oyunda 67 derece saat 12.00 den 21.00 kadar oyunda çalışma 4100mhz
normal 47 derecelerde
sıvı soğutma aorus 360mm fullde pompa ayarı ile hava
kasa asus rog helios fan high

gayet iyi değer.

Bence iyi

Sıvı soğutma sesli çalışıyormu ? pompası fanları filan ?

360mm de çok sesli çalışmaması lazım, 3900X 360mm ile çok ısınmaz, sıvı soğutmada bir sorun olabilir, tabii siz ayar yapmadıysanız.
ayar yaptım ayarları fulledim db yüksek tabi db yğksek olunca performansıda iyi bu sıvı soğutmanın
2500rpm 40db kadar çıkabiliyor

ayar yaptım ayarları fulledim db yüksek tabi db yğksek olunca performansıda iyi bu sıvı soğutmanın
2500rpm 40db kadar çıkabiliyor

Yani çokda zorlamanızı tavsiye etmem çünkü gereksiz, OC falan yapsanız bir nebze kabul edilir ama yani OC suz gerek yok boşa soğutmayı yormayın.

Yani çokda zorlamanızı tavsiye etmem çünkü gereksiz, OC falan yapsanız bir nebze kabul edilir ama yani OC suz gerek yok boşa soğutmayı yormayın.
tm o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi baktım rtx2070s msı x trio fanları çıkartıyormuş 70 de falanmış fan ayarı 56 derecede
sıvı soğutma değilmiş baktım sıkıntı var diyemi yokmuş en azından korkum gitti şimdi rpm1600 fan speed 2000rpn pump speed ayarı sizce iyi mi? şuan işlemci oyunda 67 derece

Son düzenleme:
tm o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi baktım rtx2070s msı x trio fanları çıkartıyormuş 70 de falanmış fan ayarı 56 derecede
sıvı soğutma değilmiş baktım sıkıntı var diyemi yokmuş en azından korkum gitti şimdi rpm1600 fan speed 2000rpn pump speed ayarı sizce iyi mi? şuan işlemci oyunda 67 derece

İyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri