Nake
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Volkan Akyol
Selamlar, Öncelikle hepimizin başı sağolsun. Böyle bir dönemde bu konuyu açmak istemezdim ama sinirlerime hakim olamıyorum maalesef.
Sistemimi komple aşağıya görsel olarak ekledim.
Ryzen 9 3900xt (OC 4.0 Ghz) işlemcimin performansını tam yansıtmadığını düşünüyorum. Aldığımdan beri Valorant optimizasyon problemi olan bir oyun düzelir ilerde vs dedim ama sistemi alalı 2 sene oluyor.
Valorant'ta aldığım max değerler şöyle:
Poligon: 524 fps
Oyun içi: 343 fps
Valorant'ta aldığım minimum değerler:
Poligon: 128 fps
Oyun içi: 96 fps
Ortalama oyun içinde aldığım değerler 200 fps civarı ve 12 çekirdekli bir işlemcinin nasıl bu kadar düşük bir fps değeri verdiğini anlamıyorum.
Windows 10 Performans ayarları yapılı şekilde sistem bu halde. (FR33THY)
BIOS ayarlarında DOCP açık. AMD SVM açık ve BIOS ayarları performans arttıran seçeneklerin hepsiyle birlikte böyle.
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Sistemimi komple aşağıya görsel olarak ekledim.
Ryzen 9 3900xt (OC 4.0 Ghz) işlemcimin performansını tam yansıtmadığını düşünüyorum. Aldığımdan beri Valorant optimizasyon problemi olan bir oyun düzelir ilerde vs dedim ama sistemi alalı 2 sene oluyor.
Valorant'ta aldığım max değerler şöyle:
Poligon: 524 fps
Oyun içi: 343 fps
Valorant'ta aldığım minimum değerler:
Poligon: 128 fps
Oyun içi: 96 fps
Ortalama oyun içinde aldığım değerler 200 fps civarı ve 12 çekirdekli bir işlemcinin nasıl bu kadar düşük bir fps değeri verdiğini anlamıyorum.
Windows 10 Performans ayarları yapılı şekilde sistem bu halde. (FR33THY)
BIOS ayarlarında DOCP açık. AMD SVM açık ve BIOS ayarları performans arttıran seçeneklerin hepsiyle birlikte böyle.
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.