keyfine bagli sivi istersen süs icin olur ama kaliteli bir hava sogutma sivi sogutmadan hicbir farki yok hatta bazi durumlarda daha iyiRyzen 9 5900x için kule tipi bir soğutma mı kullanmak mantıklı yoksa sıvı soğutma mı kullanmak mantıklı. Kasa olarak GamePower Warcy düşünüyorum yani alan bol
Kasayı beğeniyorum evet biraz gösterişli olsun diye almak istiyorum Abdullah abinin incelemesinide izlemiştim o konuma bağlı güzel veya kötü oluyor dediğinden pek sorun yapmadım ama önerebileceğin güzel kasalarada bakabilirimKasa olarak warcry almanızı önermem. diyorsanız ben vitrin gibi kullanıcam kasayı parçalar şıkır şıkır dursun içinde, alabilirsiniz. ama hava akışı konusunda iyi bir kasa değil.
Görüntü bazlı değilsen 2000 TL'ye NON-RGB P500A alabilirsin veya P400A bakabilirsin.Kasayı beğeniyorum evet biraz gösterişli olsun diye almak istiyorum Abdullah abinin incelemesinide izlemiştim o konuma bağlı güzel veya kötü oluyor dediğinden pek sorun yapmadım ama önerebileceğin güzel kasalarada bakabilirim
O kasaya sıvı soğutma daha çok yakışır ama o kasanın eksi yanıda var hava akışı eyer 6 fanlı modelini alacaksan alta havayı içeri veren fanları üste ise egzoz fanı olarak konumlandırırsan güzel bir hava akılı elde edebilirsinRyzen 9 5900x için kule tipi bir soğutma mı kullanmak mantıklı yoksa sıvı soğutma mı kullanmak mantıklı. Kasa olarak GamePower Warcy düşünüyorum yani alan bol
Zaten lian li nin tasarımını beğeniyorum fakat çok pahalı lar o yüzden warcry almak istiyordumWarcry mi off cehennem sıcağı. Doğru fan dizilimi diye bir olay var ama ne kadar etkili bilmiyorum. Güzel de bir kasa değil zaten
Bütçen varsa O-11 XL ROG al.
Soğutma olarakta Galahad 360, Arctic 360 (isteğe göre Rgb modeli), H150i Elite Capellix
Teşekkür ederimCorsaır Cc-9011200-ww 4000d Aırflow Sıyah Kasa Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Corsaır Cc-9011200-ww 4000d Aırflow Sıyah Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
şu kasalara bir bakabilirsiniz![]()
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com