Neler Yeni

Ryzen 9 5900x soğutma

Qin Yu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cafer Aksu
Ryzen 9 5900x için kule tipi bir soğutma mı kullanmak mantıklı yoksa sıvı soğutma mı kullanmak mantıklı. Kasa olarak GamePower Warcy düşünüyorum yani alan bol

Wikon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Wikon
Steam
naumia
Discord
Redingoo#0558
Daha iyi verim almak istiyorsan sıvı soğutma daha iyi olacaktır.

K@dir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
KADİR-CEYLAN
Ryzen 9 5900x için kule tipi bir soğutma mı kullanmak mantıklı yoksa sıvı soğutma mı kullanmak mantıklı. Kasa olarak GamePower Warcy düşünüyorum yani alan bol
keyfine bagli sivi istersen süs icin olur ama kaliteli bir hava sogutma sivi sogutmadan hicbir farki yok hatta bazi durumlarda daha iyi

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kule tipi alacaksanız Fuma 2'nin altına inmeyin zaten, estetik olsun isterseniz sıvı soğutma bakın 360mm.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasa olarak warcry almanızı önermem. diyorsanız ben vitrin gibi kullanıcam kasayı parçalar şıkır şıkır dursun içinde, alabilirsiniz. ama hava akışı konusunda iyi bir kasa değil.

Qin Yu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cafer Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa olarak warcry almanızı önermem. diyorsanız ben vitrin gibi kullanıcam kasayı parçalar şıkır şıkır dursun içinde, alabilirsiniz. ama hava akışı konusunda iyi bir kasa değil.
Kasayı beğeniyorum evet biraz gösterişli olsun diye almak istiyorum Abdullah abinin incelemesinide izlemiştim o konuma bağlı güzel veya kötü oluyor dediğinden pek sorun yapmadım ama önerebileceğin güzel kasalarada bakabilirim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasayı beğeniyorum evet biraz gösterişli olsun diye almak istiyorum Abdullah abinin incelemesinide izlemiştim o konuma bağlı güzel veya kötü oluyor dediğinden pek sorun yapmadım ama önerebileceğin güzel kasalarada bakabilirim
Görüntü bazlı değilsen 2000 TL'ye NON-RGB P500A alabilirsin veya P400A bakabilirsin.

Qin Yu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cafer Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görüntü bazlı değilsen 2000 TL'ye NON-RGB P500A alabilirsin veya P400A bakabilirsin.
Kasayı masanın üstüne konumlandırma istediğimdrn ötürü görüntüsüne önem veririyorum aslında

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
şu kasalara bir bakabilirsiniz

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Warcry mi off cehennem sıcağı. Doğru fan dizilimi diye bir olay var ama ne kadar etkili bilmiyorum. Güzel de bir kasa değil zaten
Bütçen varsa O-11 XL ROG al.
Soğutma olarakta Galahad 360, Arctic 360 (isteğe göre Rgb modeli), H150i Elite Capellix

Krawis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Raif Başsaatcı
O kasaya sıvı soğutma daha çok yakışır ama o kasanın eksi yanıda var hava akışı eyer 6 fanlı modelini alacaksan alta havayı içeri veren fanları üste ise egzoz fanı olarak konumlandırırsan güzel bir hava akılı elde edebilirsin

Qin Yu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cafer Aksu
Warcry mi off cehennem sıcağı. Doğru fan dizilimi diye bir olay var ama ne kadar etkili bilmiyorum. Güzel de bir kasa değil zaten
Bütçen varsa O-11 XL ROG al.
Soğutma olarakta Galahad 360, Arctic 360 (isteğe göre Rgb modeli), H150i Elite Capellix
Zaten lian li nin tasarımını beğeniyorum fakat çok pahalı lar o yüzden warcry almak istiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu kasalara bir bakabilirsiniz
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24