Neler Yeni

Ryzen 9 5900x ve GTX 1080 darboğaz hakkında..

Ednees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Demircan
O senin belirttiğin işlemcinin potansiyelinin tam kullanılamaması. Herhangi bir fps drop veya yetersizlik söz konusu değil. Ekran kartı darboğazı değil yani. Şu konuda gördüğüm tek mantıklı yorum depolama yorumuydu. Hocam sistemi benchmark vs. sokar mısınız? Olmadı depolama testine de sokun. Kartta bir problem olmadığına emin misiniz?
Hocam ssd ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum geçen gün kontrol ettim okumada yazmada herhangi bir sorun yok tam performans alıyordum ssd'den ama tekrar yapabilirim istediğiniz programlarla istediğiniz testleri yeter ki program ismi verin bana :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de bilemedim o zaman 😐
önemli olan paylaşmak dostum teşekkürler yorumun için ^^

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Hocam ssd ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum geçen gün kontrol ettim okumada yazmada herhangi bir sorun yok tam performans alıyordum ssd'den ama tekrar yapabilirim istediğiniz programlarla istediğiniz testleri yeter ki program ismi verin bana :)

önemli olan paylaşmak dostum teşekkürler yorumun için ^^
Furmark'a soktunuz mu hocam

Ednees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes Demircan
Furmark'a soktunuz mu hocam
hayır hocam sokmadım

4-5 senelik gaming sistemimi son bi senedir yavaş yavaş upgrade yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Aşağıda eski ve son hali mevcut. :)
Siz değerli dostlarıma sorum ise şu olacak; başlıkta gördüğünüz gibi darboğaz olayı hakkında endişelerim var. Valorant rekabetçi oynarken 40-45dk süren bir rekabetçi maçında maximum 3-4 kere fps drop yiyorum yada takılma oluyor küçük takılmalar ve fps düşüşleri diyebiliriz. Bazı maçlarda ise aksine hiç böyle problem yaşamıyorum. Sistemin Valorant performans verilerini videolu şekilde paylaşıyorum. Bilgisayarda NFS heat mevcut, talep eden arkadaşlar olursa onuda paylaşırım. Sonuçta Valorant işlemci odaklı bi oyun, ekran kartı odaklı oyun isteyen arkadaşlarda olabilir belki. Darboğaz hakkında da net bir bilgiye sahip olmadığımdan böyle bi seçenekte sunayım dedim. Aynı zamanda ilerleyen süreçlerde ekran kartı değişikliğine gideceğim 4000 serilerini beklemeli miyim? DLSS 3 vs için? Sonuçta elbet farklı yüksek kaliteli oyunlarda oynayacağım, belki fiyatlandırmada düşüşler yaşanabilir en azından 3000 serileri için olabilir :) Tekrardan iyi forumlar cev

hayır hocam sokmadım

Ekler

• GPU.jpg
    GPU.jpg
    77.9 KB · Hit: 37
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,318
Üyeler