sorun olmazHerhangi bir sorun olur mu mosfetlerde aşırı ısınma ve benzeri gibi işlemci 65w olduğu için sorun olacağını sanmıyorum anakartta herhangi bir problem olur mu
belki ancak biostan çekirdeklerin bir kısmını devre dışı bırakırsan sorunsuz çalışır ama tavsiye etmemolur, 12 tane çekirdeği beslemekten bahsediyorsun a620 seviyesinde bir anakarta isterse 65w tdp olsun vrmler yetmez
Emin misiniz hocam bir arkadaş vrmler yetmez diyor
12 tane çekirdek var ayrıca tdpye rağmen 90w kadar güç çekebiliyor, boşu boşuna 7900 ü a620 anakartla çalıştırmaya çalışma ya işlemciyi düşür yada b650 al en azEmin misiniz hocam bir arkadaş vrmler yetmez diyor
Mesh bir kasa tercih edeceğim ayrıca mosfetlerde soğutma bulunan bir model tercih etmeyi düşünüyorum anakartınHava almayan kasaya mı koyacaksınız? Bıraksınlar, a320 kartta 5700 serisini yıllardır kullanan gördüm. Sen düşün kardeşim.
hocam ben elinizde var işlemci yükselteceksiniz sandımda öyle değil galiba sıfırdan alacaksanız anakarta biraz bütçe ayırın derimMesh bir kasa tercih edeceğim ayrıca mosfetlerde soğutma bulunan bir model tercih etmeyi düşünüyorum anakartın
Anakart henüz almamış isen o zaman biraz daha bütçeyi ona da ayır. Ben a650 serisi öneririm onlarda soğutucu var.Mesh bir kasa tercih edeceğim ayrıca mosfetlerde soğutma bulunan bir model tercih etmeyi düşünüyorum anakartın