Rtx 4080 Super bak benceryzen 9 7900x3d islemcim var hangi ekran kartını almalıyım
Bana 40 bin liralık 4080 SUPER göster?Rtx 4080 Super bak bence
Çok bakamadım ama direk karşıma bu çıktı öyle dedim ya bu yada 7900xt iyiBana 40 bin liralık 4080 SUPER göster?
EDIT: Boşver, varmış lan.
7900 XT demek istediniz her halde? XTX 50 bin çünkü en düşük? XT ve GRE doğru ama.amd de 7900 xtx nvidiada 4070 ti super gibi 4070 ti de olur 7900 gre de işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedense GALAX'a da güvenmiyorum ya. SAPPHIRE, MSI falan okey de, GALAX... ıh-ıh.Çok bakamadım ama direk karşıma bu çıktı öyle dedim ya bu yada 7900xt iyi
yanlış yazmışın kusuruma bakmayın hocam7900 XT demek istediniz her halde? XTX 50 bin çünkü en düşük? XT ve GRE doğru ama.
sapphire pulse serisi 36 ya varmış aslında alınır7900 XT demek istediniz her halde? XTX 50 bin çünkü en düşük? XT ve GRE doğru ama.
Nedense GALAX'a da güvenmiyorum ya. SAPPHIRE, MSI falan okey de, GALAX... ıh-ıh.
Yok estağfurullah, sordum sadece.yanlış yazmışın kusuruma bakmayın hocam
Ben de pek ısınamam o tarz markalara ama üst modelleri iyi diyorlar galax bilemem7900 XT demek istediniz her halde? XTX 50 bin çünkü en düşük? XT ve GRE doğru ama.
Nedense GALAX'a da güvenmiyorum ya. SAPPHIRE, MSI falan okey de, GALAX... ıh-ıh.
Denemek lazım ama, denemek için de para lazımBen de pek ısınamam o tarz markalara ama üst modelleri iyi diyorlar galax bilemem
Ben de onu verdim arkadasa yanilmiyorsam 4070'in yaninda.https://www.akakce.com/ekran-karti/...gd-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,121429413.html gigabyte alınır benim ekran kartım da gigabyte fiyatı ufaktan geçiyor sadece