Neler Yeni

Öneri Ryzen Anakart tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
kardeşime sistem toplarken b450 TOMAHAWK-MAX almıştım gayet memnun olmuştum 1 ay kullanım şimdi iş için kendimede bilgisayar almayı düşünüyorum
anakart da kararsız kaldım msı mı yoksa asus mu alsam kararsız kaldım sizlerin önerisi nedir bilgisayarı toplamak için acele etmeyi düşünmüyorum daha 3 ay sonra lazım olacak bana
amd yeni işlemcilerini bekliyeyimi diye kararsız kaldım sizin tavsiyeleriniz nelerdir
anakart bütcesi 1800

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
İyi de iş için de ne işi?
İşlemci olarak ne seçeceksin?

CppDozer

80+
kanka şimdi b450 tomahawk kötü değil gayet iyi ama onun fiyatı şuan 1100 tl onun yerine 200 tl koy 1300 tl ye B550 al

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi de iş için de ne işi?
İşlemci olarak ne seçeceksin?
Proteus Simatic SCL autocad gibi programları kullanacağım almışken hızlı iyi bişey istiyorum ilerde daha ağır programları kullana bilirim işlemci seçimi amd tercih etmeyi düşünüyorum tabikide ara sıra oyun da oynarım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Proteus Simatic SCL autocad gibi programları kullanacağım almışken hızlı iyi bişey istiyorum ilerde daha ağır programları kullana bilirim işlemci seçimi amd tercih etmeyi düşünüyorum tabikide ara sıra oyun da oynarım
Valla o programlar için anakartın pek bir önemi yok ama ben sana en iyisini seçerim yine de.
İşlemci söylersen yardımcı olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Valla o programlar için anakartın pek bir önemi yok ama ben sana en iyisini seçerim yine de.
hocam kafamdakini söylüyeyim sen bana bir işlemci ve anakart tavsiyesinde bulun anakartın sağlam olmasını istiyorum amd yeni nesil işlemcileri çıkmadı düşük bir işlemci alıp ilerde yeni çıkan işlemciler ile yükseltmeyi düşünüyorum yanlışmı yaparım doğrumu senin tavsiyen nedir

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
hocam kafamdakini söylüyeyim sen bana bir işlemci ve anakart tavsiyesinde bulun anakartın sağlam olmasını istiyorum amd yeni nesil işlemcileri çıkmadı düşük bir işlemci alıp ilerde yeni çıkan işlemciler ile yükseltmeyi düşünüyorum yanlışmı yaparım doğrumu senin tavsiyen nedir
Valla Ryzen 4000 serisi işlemciler dahil MAG B550 TOMAHAWK çok iyi olur, VRM'i çok sağlam cidden.
Eğer Wi-Fi olsun diyorsan MPG B550 GAMING EDGE WIFI seçebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
mesela r5 2600 almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla Ryzen 4000 serisi işlemciler dahil MAG B550 TOMAHAWK çok iyi olur, VRM'i çok sağlam cidden.
yada işlemcilerin çıkmasını bekliyeyim işlemci bütcem 3000 tl boşuna düşük işlemci alıp sonra onu satma derdine girmiyeyim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
yada işlemcilerin çıkmasını bekliyeyim işlemci bütcem 3000 TL boşuna düşük işlemci alıp sonra onu satma derdine girmiyeyim
Aynen öyle. Normalde Ryzen 5 2600 ile B550 chipsetli anakartı birlikte kullanamıyorsun ama Technopat videosunu çekmişti, Zen+'lı işlemciler kullanılabiliyor.
Resmi olarak desteklenmiyor ama kullanılıyor. İşi riske atma bence, yeni işlemciler çıkınca al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
şimdi anakartı alıp ilerde şu işlemciyi beslemez muhabbeti olmasını istemiyorum
kardeşime aldığım sistemde anakartı vatan dan almıştım beklememek için
adam b450 tomhawk max e r7 3800x işlemci takamassın onun altını takabilirsin demişti bu muhabbeti yaşamak istemiyorum en iyi işlemciyi alıp takıp kullanmak derdim yeni çıkacak işlemcileri ne kadar güçlü anakart istediklerinide bilmediğimden forum danışmak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

o anakartıda siz önermiştiniz sanırım yanlış hatırlamıyorsam b450 tomhawk max i

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
şimdi anakartı alıp ilerde şu işlemciyi beslemez muhabbeti olmasını istemiyorum
Öyle bir şey olmaz.
kardeşime aldığım sistemde anakartı vatan dan almıştım beklememek için
adam b450 tomhawk max e r7 3800x işlemci takamassın onun altını takabilirsin demişti bu muhabbeti yaşamak istemiyorum en iyi işlemciyi alıp takıp kullanmak derdim yeni çıkacak işlemcileri ne kadar güçlü anakart istediklerinide bilmediğimden forum danışmak istedim
Dostum yok öyle bir şey, sana diyen kişi VRM ne demek biliyor mu acaba?
B450 TOMAHAWK MAX'teki VRM'ler gayet iyi, Ryzen 7 3800X'i çok rahatlıkla kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,763
Üyeler
168,496
Son üye
wantonsergea
Top Bottom