Sistem upgrade için tavsiye

Psu yazmamışsın hocam ama sistemini göz önüne alacak olursak çok iyi bir psu yoktur. Bence ya kasayı 2. El sat ya da direkt taksitle hazır sistem al. 30k bütçede bu bilgisayara yaptığın takviyeler çok efektf olmaz gibi. Psu masrafı, am5 geçsen ram masrafı işlemci soğutucu ekran kartı falan çok masraf. Uğraşına değmez. Dediğim gibi hazır sistemlerde iyi bir sistem bulunur.
Fsp 550 W psu var hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu yazmamışsın hocam ama sistemini göz önüne alacak olursak çok iyi bir psu yoktur. Bence ya kasayı 2. El sat ya da direkt taksitle hazır sistem al. 30k bütçede bu bilgisayara yaptığın takviyeler çok efektf olmaz gibi. Psu masrafı, am5 geçsen ram masrafı işlemci soğutucu ekran kartı falan çok masraf. Uğraşına değmez. Dediğim gibi hazır sistemlerde iyi bir sistem bulunur.
önerebilecekleriniz var mı ?

30.000 TL diyeyim o zaman
Güzel ikili olur sistemin kalanı iyi zaten.

Fsp 550 W psu var hocam

önerebilecekleriniz var mı ?

Güzel ikili olur sistemin kalanı iyi zaten.
Fsp 550w psu yeterli olur mu ki? Bilemedim.

Fps 550w psu yeterli olur mu ki? Bilemedim.
Onu görmemiştim ama aslında yeter. Kart 200W işlemci 100W bandı çekiyor.

Am4 üzerine de bu ikisini alıp büyük bir yükseltme de yapabilirsin aslında. Bir de m2 ssd alırsın.
5800x3d mi yoksa 5700x3d mi ?

5600 den 7600 geçtim muazzam bir fark yok. 7800x3d + msi b650m s pro wife gibi vram sayısı yüksek bir anakart alıp devam et yada 5600 al ustu ile ekran kartı

5800x3d mi yoksa 5700x3d mi ?
5700x3d daha ucuz daha mantıklı arada performans farkı yok vatanda fiyatı da iyi biosu güncelle geç derim. Vatanda peşin fiyatına taksitle 8.5 a iyi bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri