Neler Yeni

Ryzen mini PC mi M4 Mac mini mi?

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Örnek olarak fiyatları yakın iki modeli koyacaktım ancak maalesef ki Mac mininin giriş ürünü ile aynı fiyatta bulduğum ürün
Bu ürünü Mac mini sayfasında attığım en uygun modelle ve M4 (Pro olmayan) en üst modelle kıyaslarsak hangisi neden tercih edilmeli
Hem taşınabilir olması hem de özellikleri ve fiyatları gereği ilgimi çeken modellerdir mini PC'ler.
Açıkçası son zamanlarda çok fazla Apple propagandası mı desem her neyse o Mac mini aklıma giriyor ancak şöyle bir özelliklere bakınca ve fiyatların artış şeklini görünce tadım kaçıyor
Şahsen bunu isteme sebebim taşınabilirliği zaten yeni topladığım bir masaüstüye sahibim ancak farklı yerlere gidersem diye de yanımda olsun ve sadece internete girip çıkacaksam ya da kardeşimle oyun oynayacaksam ona vereceğim bir şey de olsun istiyorum yanında normal şartlarda 2. monitor olarak kullanılacak ucuz bir taşınabilir monitorle güzel olur gibi
Ek olarak Mac mini alırsam en düşük modeli seçeceğim için yanında taşınabilir SSD'ler almakla uğraşacağız ve giriş portları için de ona uygun şeyler almamız gerekecek.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord