Hocam zahmet olmazsa en kolay test edebilceginiz csgo da test edermisiniz işlemci agırlıklı bi oyun zatenmanyağım tabi. la test etsem mi ?
3900x de kuran varBildiğim kadarıyla üçüncü nesilde bu destek yok.
Et tabi.manyağım tabi. la test etsem mi ?
yaparımHocam zahmet olmazsa en kolay test edebilceginiz csgo da test edermisiniz işlemci agırlıklı bi oyun zaten
canım sen atamazsan sen söyle ben atarım i5 abimize.Et tabi.
Asıl önemli olan mevzu o.
Win10'dan daha yüksek FPS veriyorsa anında geçerim.
( 1660S-i5-9400f )
Aynı şekil de bende direk geçerimEt tabi.
Asıl önemli olan mevzu o.
Win10'dan daha yüksek FPS veriyorsa anında geçerim.
( 1660S-i5-9400f )
usb yazma işlemlerini rufusdan yapmıcaksınız.Aynı şekil de bende direk geçerim
W10'a şu bin basar şerefsizim. Windows 7 geçmişin bir OS destanı idi. Hele MSN var ya Skype yerine, AAAHHH AHHH NE GÜNLERDİ BE. Hangi ara buralara geldik?
Ya nerden?usb yazma işlemlerini rufusdan yapmıcaksınız.
yemin ediyorum kullanması kolay ya o kadar ram tüketmiyor. windows 7W10'a şu bin basar şerefsizim. Windows 7 geçmişin bir OS destanı idi. Hele MSN var ya Skype yerine, AAAHHH AHHH NE GÜNLERDİ BE. Hangi ara buralara geldik?
bunun hakkında video çekildi kolay intel içinde amd içinde geçerli biri i9 9900k ya kurmuş bunun sayesinde.W10'a şu bin basar şerefsizim. Windows 7 geçmişin bir OS destanı idi. Hele MSN var ya Skype yerine, AAAHHH AHHH NE GÜNLERDİ BE. Hangi ara buralara geldik?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya nerden?
9 ne ara çıktıWindows 9'un rehberini de isteriz artık.
2022'de çıktı unuttun mu ?yemin ediyorum kullanması kolay ya o kadar ram tüketmiyor. windows 7
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun hakkında video çekildi kolay intel içinde amd içinde geçerli biri i9 9900k ya kurmuş bunun sayesinde.Mesaj otomatik birleştirildi:
9 ne ara çıktı
2020 deyiz la2022'de çıktı unuttun mu ?
Yoo 2030'dayız iyi misin (!)2020 deyiz la
kafamız iyi moruq (!)Yoo 2030'dayız iyi misin (!)