hazır sistem mi istiyorsun yoksa sadece işlemci ve ekran kartı mı ?4070 serisi ekran kartı ile birlikte optimize çalışacak ve fiyat performans olacak ryzen 5 ya da ryzen 7 serilerinden işlemci almak istiyorum. Hangi ekran kartı ve işlemciyi almalıyım? Aşırı bütçem yoktur.
Sadece ekran kartı ve işlemci istiyorumhazır sistem mi istiyorsun yoksa sadece işlemci ve ekran kartı mı ?
maksimum bütçen nedir 2 parça için ? Ve am5 bir işlemci mi istiyorsun ?Sadece ekran kartı ve işlemci istiyorum
Konuya hakim olmadığım için bütçem belirleyeyemiyorum. Çok aşırı pahalı işlemci ve ekran kartı istemiyorum ama iyi parçalar için gereken parayı harcarım. Am4 yada 5 farketmezmaksimum bütçen nedir 2 parça için ? Ve am5 bir işlemci mi istiyorsun ?
ekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur4070 serisi ekran kartı ile birlikte optimize çalışacak ve fiyat performans olacak ryzen 5 ya da ryzen 7 serilerinden işlemci almak istiyorum. Hangi ekran kartı ve işlemciyi almalıyım? Aşırı bütçem yoktur.
gainward in 3 fanli modeli 2 fanlilarla nerdeyse ayni fiyattaekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur
Peki bazı insanlar f serisi işlemcilerin pişmanlık olduğunu, f serisi işlemcilerin x serilerinden kötü olduğunu söylüyorlar bilginiz var mı?ekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur
Mesaj otomatik birleştirildi:
gainward in 3 fanli modeli 2 fanlilarla nerdeyse ayni fiyatta
f serileri fiyat performans serisidir ikisinin kiyaslanmasi bile sacma olurPeki bazı insanlar f serisi işlemcilerin pişmanlık olduğunu, f serisi işlemcilerin x serilerinden kötü olduğunu söylüyorlar bilginiz var mı?
ekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur
Mesaj otomatik birleştirildi:
gainward in 3 fanli modeli 2 fanlilarla nerdeyse ayni fiyatta