Neler Yeni

Ryzen ve 4070 serilerinden sistem toplamak istiyorum

Veilsidde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
4070 serisi ekran kartı ile birlikte optimize çalışacak ve fiyat performans olacak ryzen 5 ya da ryzen 7 serilerinden işlemci almak istiyorum. Hangi ekran kartı ve işlemciyi almalıyım? Aşırı bütçem yoktur.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
4070 serisi ekran kartı ile birlikte optimize çalışacak ve fiyat performans olacak ryzen 5 ya da ryzen 7 serilerinden işlemci almak istiyorum. Hangi ekran kartı ve işlemciyi almalıyım? Aşırı bütçem yoktur.
hazır sistem mi istiyorsun yoksa sadece işlemci ve ekran kartı mı ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan

Veilsidde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya hakim olmadığım için bütçemi belirleyeyemiyorum. Çok aşırı pahalı işlemci ve ekran kartı istemiyorum ama iyi parçalar için gereken parayı harcarım. Am4 yada 5 farketmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

maksimum bütçen nedir 2 parça için ? Ve am5 bir işlemci mi istiyorsun ?
Konuya hakim olmadığım için bütçem belirleyeyemiyorum. Çok aşırı pahalı işlemci ve ekran kartı istemiyorum ama iyi parçalar için gereken parayı harcarım. Am4 yada 5 farketmez

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sxowz
ekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur

ekran akrti rtx 4070 super al gainwardin 3 fanli modeli var o iyi sogutuyor ryzen 5 7500 f veya 7600 fazlasiyla isini gorur
gainward in 3 fanli modeli 2 fanlilarla nerdeyse ayni fiyatta

Veilsidde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gainward in 3 fanli modeli 2 fanlilarla nerdeyse ayni fiyatta
Peki bazı insanlar f serisi işlemcilerin pişmanlık olduğunu, f serisi işlemcilerin x serilerinden kötü olduğunu söylüyorlar bilginiz var mı?

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sxowz
Peki bazı insanlar f serisi işlemcilerin pişmanlık olduğunu, f serisi işlemcilerin x serilerinden kötü olduğunu söylüyorlar bilginiz var mı?
f serileri fiyat performans serisidir ikisinin kiyaslanmasi bile sacma olur

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan
Top Bottom