Troll yapıyorsun herhalde bu bilgiyle bu foruma kaydolmak nasıl cesaret acaba ryzen tabikide
İkisi arasından GG2 fakat SSD değişirse.ikisi de beş para etmez.
Arkadasi ikna edemiyorumTroll yapıyorsun herhalde bu bilgiyle bu foruma kaydolmak nasıl cesaret acaba ryzen tabikide
Arkadaşın izoly ci herhalde ben olsam arkadaşına sinirden engellerdimArkadasi ikna edemiyorum
baslığı okudumda yanlış gördüm sandımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Resimde ryzen 1600 yaziyo icinde 3100 var bu arada
Sadece bilgisi olanlar mı bu foruma kayıt olabiliyor? Ben kaydolurken öyle bir şart göremedim?Troll yapıyorsun herhalde bu bilgiyle bu foruma kaydolmak nasıl cesaret acaba ryzen tabikide
Çok linç yiyince aizen SS i kaldırmak o kral hareketAlıntıyı görüntüle
Resimde ryzen 1600 yaziyo icinde 3100 var bu arada
Müq duyar kankamSadece bilgisi olanlar mı bu foruma kayıt olabiliyor? Ben kaydolurken öyle bir şart göremedim?
Bende ryzen daha iyi oldugunu biliyorun arkadasi ikna etmek icin ss leri attimSadece bilgisi olanlar mı bu foruma kayıt olabiliyor? Ben kaydolurken öyle bir şart göremedim?
Duyar? Neyse seninle tartışmaya bile giremem. Bilmediğin bir konu olursa başka foruma aç ama, bilmeden buraya kayıt olmak ne haddine dimi?Çok linç yiyince aizen SS i kaldırmak o kral hareket
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müq duyar kankam
İ5 3470 ve ryzen 3 3100 arasındaki farkı anlamayan bir insan ve bu (teknoloji) formunda garipDuyar? Neyse seninle tartışmaya bile giremem. Bilmediğin bir konu olursa başka foruma aç ama, bilmeden buraya kayıt olmak ne haddine dimi?
dostum herkes bilgili doğmuyor bazen sonradan öğreniyor. Anlayış lütfen...Troll yapıyorsun herhalde bu bilgiyle bu foruma kaydolmak nasıl cesaret acaba ryzen tabikide
Herkes anasının karnından bilgili doğmuyorİ5 3470 ve ryzen 3 3100 arasındaki farkı anlamayan bir insan ve bu (teknoloji) formunda garip