yanlış anlamazsan bir şey sorucam öğrenmek amaçlı. neden b550 yi önerdiniz?B550 doğru bir seçim olacaktır.
Selamlar 5800X 3D gibi bir canavara B550 üst modeller örn. Asus ROG B550 E ve XE gibi tepe modeller yakışır X570 kanadında bütçeye göre Prime Pro veya ROG Extreme gibi tepe modelleri öneririm çünkü gerçekten üst seviye bir işlemci bu tarz giriş seviye kartlardan işlemcinin tam verimini alamayabilir ve çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz tavsiyem orta-üst segment parçalar kullanmanız ve bütçeniz varsa da tepe modeller kullanmanızdan yana olur.Ben asus tuf b450m plus 2 veya asus prime b550m k modellerini düşündüm. bu 2sinden hangisini almam daha iyi olur veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz anakartlar nelerdir
maalesef pek bütçem yok b550 üst modellerinden örn verebilirmisiniz?Selamlar 5800X 3D gibi bir canavara B550 üst modeller örn. Asus ROG B550 E ve XE gibi tepe modeller yakışır X570 kanadında bütçeye göre Prime Pro veya ROG Extreme gibi tepe modelleri öneririm çünkü gerçekten üst seviye bir işlemci bu tarz giriş seviye kartlardan işlemcinin tam verimini alamayabilir ve çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz tavsiyem orta-üst segment parçalar kullanmanız ve bütçeniz varsa da tepe modeller kullanmanızdan yana olur.
Aynı işlemci bende de var. B550 gaming plus kullanıyorum çok memnunum öneririmBen asus tuf b450m plus 2 veya asus prime b550m k modellerini düşündüm. bu 2sinden hangisini almam daha iyi olur veya bu fiyat bandında bana önerebileceğiniz anakartlar nelerdir
Tabii ki Asus kanadında ROG B550-E ve XEmaalesef pek bütçem yok b550 üst modellerinden örn verebilirmisiniz?
teşekkür ederimTabii ki Asus kanadında ROG B550-E ve XE
MSI olarak B550 Unify X modeli ama dediğiniz gibi bütçeniz kısıtlıysa Asus X570 Prime Pro anakartını önerebilirim her türlü taşır o işlemciyi yalnız dikkat edin X570-P değil Asus X570 Prime Pro modeli.Alıntıyı görüntüle
msı mpg b550 gaming plus mı?Aynı işlemci bende de var. B550 gaming plus kullanıyorum çok memnunum öneririm
ürünün hiç stoğu kalmamış herhalde :/Tabii ki Asus kanadında ROG B550-E ve XE
MSI olarak B550 Unify X modeli ama dediğiniz gibi bütçeniz kısıtlıysa Asus X570 Prime Pro anakartını önerebilirim her türlü taşır o işlemciyi yalnız dikkat edin X570-P değil Asus X570 Prime Pro modeli.Alıntıyı görüntüle