Ryzen7 7700X için Kule tipi soğutucu tavsiyesi

FatZeus

80+
Reaksiyon skoru
177
Bütçe
4000
Sistemim için sıvı soğutucudan kule tipine geçmeyi düşünüyorum. Eski kullandığım sıvı soğutucu ( MSI MAG CORELIQUID 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu ) idi.

Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Akrilik Mid Tower Kasa
Anakart: MSI PRO B650-P WIFI DDR5 ATX AM5
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Soket AM5

Sistemim için sıvı soğutucudan kule tipine geçmeyi düşünüyorum. Eski kullandığım sıvı soğutucu ( MSI MAG CORELIQUID 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu ) idi.

Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB Mesh Akrilik Mid Tower Kasa
Anakart: MSI PRO B650-P WIFI DDR5 ATX AM5
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Soket AM5
phantom spirit almanızı önerirdim fakat 240mm den kule tipine geçince öyle büyük bir fark olmaz 140mm kule tiplerinde stok yok maalesef.

phantom spirit almanızı önerirdim fakat 240mm den kule tipine geçince öyle büyük bir fark olmaz 140mm kule tiplerinde stok yok maalesef.
Sıvı soğutucumun miladı doldu içini açtım pislik akıyordu bakır plakette kir tutmuş emin olamadım ne yapacağıma.

Sıvı soğutucumun miladı doldu içini açtım pislik akıyordu bakır plakette kir tutmuş emin olamadım ne yapacağıma.
kasanız 360mm destekliyorsa en iyisi öyle olur diğer türlü en güzel soğutuculardan biri phantom spirit şu an.

kasanız 360mm destekliyorsa en iyisi öyle olur diğer türlü en güzel soğutuculardan biri phantom spirit şu an.
Üst panelin destekleyeceğini düşünmüyorum 280 bile zar zor ya dahiç göremez diyecek kadar seviye de

phantom spirit alın kafanız rahat olur sığıyorsa frost commander da olabilir ama bence ne phantom spirit.

140 gelmiş.

140 gelmiş.
sıcak fırsatlara konu açın hocam ben açardım da ilk siz görmüşsünüz ayıp olmasın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıcak fırsatlara konu açın hocam ben açardım da ilk siz görmüşsünüz ayıp olmasın :D
açmışsınız zaten XD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,653
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri