Neler Yeni

Ryzen7 7700X işlemcisi için Performanslı ve Sessiz Soğutucu Tavsiyesi

Bütçe
10000
Selamlar herkese. Sizden Ryzen7 7700X işlemcisi için soğutucu tavsiyesi istiyorum. Kasam üst panelde 280mm, ön panelde 360mm soğutucuları destekliyor. Benim için önemli olan kısım gerçekten soğutma performansı çok iyi olan ve sessiz olan bir çözüm olması. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

Genel Sistem Bilgilerim:
  1. msi pro b650m-b anakart
  2. Ryzen7 7700x işlemci
  3. 16 *2 DDR5 6800 mhz cl32 ram
  4. rx6600 ekran kartı 8gb

bullvodka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Taşkent

DeepCool LT720 RGB 360mm​

tavsiye edebilirim.

ürün hakkında bir kullanıcı yorumu:
"Öncelikle firmaya paketleme ve hızlı gönderisi icin tesekkur ediyorum . Ürüne gelicek olursak artc 360 ve 420 modellerini kullaniyorum sistemlerimde isim gereği sırf kasama sığmadığı icin ilk defa deepcool aldım gerçekten çok iyi soğutma ve ses performansı . Neredeyse hiç ses duyulmuyor diyebilirim . 7800x3d yi 1000 rpm gibi hem fan hemde pompadan bahsediyorum bu arada . Boşta 37 tam yükte 68 derecede ve tam yükte inanilmaz sessiz calisarak hayatimin sokunu yasatti bana . Plastik malzemesi cok kaliteli alın aldırın gercekten inanılmaz . Bu arada am5 braket kullanıyorum 10 derecelik bir fark oluyor normale göre . Umarım alacak olanlara yardımcı olmuşumdur."

• Konu Sahibi Konu Sahibi

DeepCool LT720 RGB 360mm​

tavsiye edebilirim.

ürün hakkında bir kullanıcı yorumu:
"Öncelikle firmaya paketleme ve hızlı gönderisi icin tesekkur ediyorum . Ürüne gelicek olursak artc 360 ve 420 modellerini kullaniyorum sistemlerimde isim gereği sırf kasama sığmadığı icin ilk defa deepcool aldım gerçekten çok iyi soğutma ve ses performansı . Neredeyse hiç ses duyulmuyor diyebilirim . 7800x3d yi 1000 rpm gibi hem fan hemde pompadan bahsediyorum bu arada . Boşta 37 tam yükte 68 derecede ve tam yükte inanilmaz sessiz calisarak hayatimin sokunu yasatti bana . Plastik malzemesi cok kaliteli alın aldırın gercekten inanılmaz . Bu arada am5 braket kullanıyorum 10 derecelik bir fark oluyor normale göre . Umarım alacak olanlara yardımcı olmuşumdur."
Teşekkürler önerin için. Donanım arşivi son videolarında Lian Li gördüm. Onun hakkında ne söyleyebilirsiniz? Lian li sıvı soğutucu 240mm işlemcim için nasıl bir seçim olur?

forza11

80+ Bronze
Bu sisteme 10K'ya soğutucu almayın hocam.
Yazıktır.

Eğer tavsiye isterseniz, 2K'ya phantom spirit ARGB alın.
8K'ya da Ekran kartını güncelleyebilirsiniz, muhtemelen eldekini satıp 7700xt 'ye geçilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sisteme 10K'ya soğutucu almayın hocam.
Yazıktır.

Eğer tavsiye isterseniz, 2K'ya phantom spirit ARGB alın.
8K'ya da Ekran kartını güncelleyebilirsiniz, muhtemelen eldekini satıp 7700xt 'ye geçilir
Cevabınız için teşekkürler fakat oyun oynamıyorum. Ekran kartı oyun dışında yeterli şu anda. Belki ileride değiştiririm. Sistemin geri kalanı da fena değil diye düşünüyorum. Bazen fazla yüklenebiliyorum sisteme çalışırken. Sessiz ve serin olmasını istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,472
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer
Top Bottom