oyunda test etmedim dahaoyunda kac derece
bios ayarlarınımı kurcaladın normal değil 240 soğutma ile oyunlarda 65 derece takılıyobeyler işlemciye 360m sıvı takılı marka cooler master masterliquid macunu yeni sürdüm sistemde yeni ama aşırı ısınıyor sizce normalmi
biosdan sadece sistem geç açılıyordu onu ayarladım birde rami 6000mhz çektim o kadarbios ayarlarınımı kurcaladın normal değil 240 soğutma ile oyunlarda 65 derece takılıyo
güzel kardeşim şimdi yanlış anlarsın arkadaşda rog sıvı var onunkide aynı 65 derece vs boştadoğru düzgün montaj yap
Normal değiş sıvı soğutucu pompası oturtmamış olabilrmisin acaba. Yada pompa bozuktur yani bilemedim. msi mpg k240 böle tutuyo hatta boştabiosdan sadece sistem geç açılıyordu onu ayarladım birde rami 6000mhz çektim o kadar
sıvıdaki borunun biri çalışıyor digeri çalısmıyor arızalımı bilemedimNormal değiş sıvı soğutucu pompası oturtmamış olabilrmisin acaba. Yada pompa bozuktur yani bilemedim. msi mpg k240 böle tutuyo hatta boşta
Hatta boştada sayılmaz tam dizi film yayın hafif oyun takılıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun vardır yani kanka ben yükte 75 max görüyorum oda anlık sonra oyunda ws 60 65 derece takılıyo bir sorun var net.sıvıdaki borunun biri çalışıyor digeri çalısmıyor arızalımı bilemedim
i5 13600k varken boşta 26 27 derecede tutuyordu sıvı bencede montajı yanlıs yapmıs olabilirmNormal değiş sıvı soğutucu pompası oturtmamış olabilrmisin acaba. Yada pompa bozuktur yani bilemedim. msi mpg k240 böle tutuyo hatta boşta
Hatta boştada sayılmaz tam dizi film yayın hafif oyun takılıyorum.
Alıntıyı görüntüle
am5 de yeniyim reis hep intel kullandım vidaları alta eğri şekilde montaj yaptım sıvıyıBir sorun vardır yani kanka ben yükte 75 max görüyorum oda anlık sonra oyunda ws 60 65 derece takılıyo bir sorun var net.
Aslında intele göre daha kolay ya am3 4 5 hepsi aynı 4 vida takıyon geçiyon tekrar güzelce montajla sorunun düzelir diye düşünüyorumi5 13600k varken boşta 26 27 derecede tutuyordu sıvı bencede montajı yanlıs yapmıs olabilirm
Mesaj otomatik birleştirildi:
am5 de yeniyim reis hep intel kullandım vidaları alta eğri şekilde montaj yaptım sıvıyı
ben braketsiz taktım işteAslında intele göre daha kolay ya am3 4 5 hepsi aynı 4 vida takıyon geçiyon tekrar güzelce montajla sorunun düzelir diye düşünüyorum
2 vidayla montaj yaptım anakart üzerine anlıyacagınAslında intele göre daha kolay ya am3 4 5 hepsi aynı 4 vida takıyon geçiyon tekrar güzelce montajla sorunun düzelir diye düşünüyorum