Ryzen7 7800x3d ısınıyor yardım

BEn bios ayarlarını hiç kurcalamadım hocam UV hakkında bilgim yok yapmadığım için. Ama bazı yapan arkadaşlar sıcaklıklar gene düşmedi dediler. Montaj ve soğutucudan eminseniz UV ile ilgili makaleler vardı sanırım donnmhabr sitesinde görmüştüm karışık gelmişti hiç ellemedim ihtiyacımda olmadı. MAcun olarak mx4 kullanıyorum harici olarak. Ortaya sıkıyorum bir fırt kendi yayılıyor vidaları capraz sıktıkça
montaj doğru benim anlamadıgım bi çok kişide ısınıyor bu işlemci bi çok kişide ısınmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinizde başka soğutma var ise deneyebilirsiniz.
başka sogutucum yok malesef

hocam o zaman benim sıvı arızalı undervolt yaptım -500 e çektim biosdan 6 7 derece düştü
Cpu SocV 1.25 ile başlayarak, tekrar test edin hocam, 1.25de sistemin çakılacağını sanmıyorum, PBO menüsünden all core -20 ile başlayıp, test ederek 25 bandına çekin. ThermalThrottle Limit cidden sistem az ısınsın istiyorsanız 80 civarlarında tutun, fakat işlemci frekans kısabilir o derecelerde, detaylı olarak özelden yardımcı olabilirim.

Cpu SocV 1.25 ile başlayarak, tekrar test edin hocam, 1.25de sistemin çakılacağını sanmıyorum, PBO menüsünden all core -20 ile başlayıp, test ederek 25 bandına çekin. ThermalThrottle Limit cidden sistem az ısınsın istiyorsanız 80 civarlarında tutun, fakat işlemci frekans kısabilir o derecelerde, detaylı olarak özelden yardımcı olabilirim.
özelden yazıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri