soğutucunuza ve termal macununuza bağlı ayrıca biraz şans işi ne kadar yüksek yapabileceğin işlemcinin slikon kalitesine göre ama dersen orta hali overclock yapıcam amd ryzen master ile otomatik overclock yap yada adrenalin üzerindenMerhabalar bu topladıgım sistem 7/24 aktif kalacagından dolayı ona göre oc ayarları yapabilirsek sevinirim
Anakartım Gigabyte B550M
İşlemcim Ryzen 9 5950X
İşletim sistemini linux kullanacağımdan ryzen master kullanamam oyüzden bios üzerinden yapmam lazımsoğutucunuza ve termal macununuza bağlı ayrıca biraz şans işi ne kadar yüksek yapabileceğin işlemcinin slikon kalitesine göre ama dersen orta hali overclock yapıcam amd ryzen master ile otomatik overclock yap yada adrenalin üzerinden
anladım peki tek tek denemeniz iyi olur kendiniz ayarlayın soğutucunuza göre dediğim gibi bi çok kişide farklılık gösteriyorİşletim sistemini linux kullanacağımdan ryzen master kullanamam oyüzden bios üzerinden yapmam lazım
Tabikide farklılık olucaktır ama şöyle bi söyleseler güzel bi ayarları voltajı düşererek fln kendim optimize edebilirimanladım peki tek tek denemeniz iyi olur kendiniz ayarlayın soğutucunuza göre dediğim gibi bi çok kişide farklılık gösteriyor
bu konuya bakabilirsinizTabikide farklılık olucaktır ama şöyle bi söyleseler güzel bi ayarları voltajı düşererek fln kendim optimize edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
COOLER MASTER Hyper 622 Halo ARGB 120mm Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
COOLER MASTER Hyper 622 Halo ARGB 120mm Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile RR-D6BB-20PA-R1 ITOPYA'dawww.itopya.com
soğutmam bu + termal macun içinden çıkan macun