Neler Yeni

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim için çok önemli fotoraf klasörüm var başkasının eline geçerse açamaması için şifreleme yapmak mümkünmü , winrar arşivi ile şifrele demeyin onun parolası kırılabiliyor, tavsiyeleriniz neler (Google hesabına yedekleyince orda otomatik şifreleniyor olabilir ama hesap çalınma riskinden dolayı hiç bir kişisel fotoraf veya videomu asla bulutta tutmayan biriyim) şifrelemem için yöntenmeler varmı veya fotoraflarımın güvenliğini nasıl sağlarım
Telefonlarda kendi yazılımdan kasa adlı bir sistem oluyor son derece güvenli tavsiye ederim (aynı gerçek kasa gibiL)

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Google hesabını kim nasıl çalacak. Usbye at güvenlikli çelik kasaya koy ormana göm onun dışında

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim için çok önemli fotoraf klasörüm var başkasının eline geçerse açamaması için şifreleme yapmak mümkünmü , winrar arşivi ile şifrele demeyin onun parolası kırılabiliyor, tavsiyeleriniz neler (Google hesabına yedekleyince orda otomatik şifreleniyor olabilir ama hesap çalınma riskinden dolayı hiç bir kişisel fotoraf veya videomu asla bulutta tutmayan biriyim) şifrelemem için yöntenmeler varmı veya fotoraflarımın güvenliğini nasıl sağlarım
Gizlemek için hesap makinesi uygulamasını kullanabilirsin, Google Play Store de mevcut.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Windows 10 Professional sürümünde bir tane şifreleme programı var. Resime sağ tıklayıp dene, şuan aklıma gelmedi ismi.

ßeta

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonlarda kendi yazılımdan kasa adlı bir sistem oluyor son derece güvenli tavsiye ederim (aynı gerçek kasa gibiL)
Evet sen diyince benimde aklıma geldi hatırlatmış oldun ama kasadan tekrar çıkarırken benim telefon için konuşuyorum fotorafların zaman damgası çıkardığım andaki saat olarak değişiyor benim telefonda otomatik default olarak tarihe göre resimler sıralanıyor ve karışık olması hiç iyi olmaz (isme göre sıralama mevcut değil sadece tarihe göre sıralıyor otomatik)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gizlemek için hesap makinesi uygulamasını kullanabilirsin, Google Play Store de mevcut.
Amacım gizlemek değiş şifrelemek yani virüs ile veya başka bir şekilde kopyalanılırsa açılmaması için şifrelemek istiyorum mesela signal mesajları yedeklerken 30 basamaklı bir rakam dizilimi ile şifreliyor onsuz açılmıyor mesaj yedekleri onun gibi güvenli bir şey arıyorum

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Bu konu elle yapılacak kadar kolay değil. Programlar ile yapman gerek ne yazık ki. Güvendiğin bir antivirüsteki kasayı kullanabilirsin ama ileri düzeyde işler karışıyor.

samet4747

80+ Platinum
neden gizleyeceksin ki

Atyxah

80+ Silver
kanka mit ajanıysan felan hiç utanma çekinme söyle bizde bilelim

Shaw4543

80+
Glary utilies pro indir deneme sürümü ,pc hızlandırma programı baya da iyidir,onda öyle bir özellik var istediğiniz fotoğrafları vs.şifreleyebilirsiniz.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
AxCrypt kullanabilirsin. Bütün önemli dosyalarımda kullanıyorum çok pratik ve çok güvenli. 128 bit ve 256 bit şifreleme ile koruyor dosyalarını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,575
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom