Telefonlarda kendi yazılımdan kasa adlı bir sistem oluyor son derece güvenli tavsiye ederim (aynı gerçek kasa gibiL)Benim için çok önemli fotoraf klasörüm var başkasının eline geçerse açamaması için şifreleme yapmak mümkünmü , winrar arşivi ile şifrele demeyin onun parolası kırılabiliyor, tavsiyeleriniz neler (Google hesabına yedekleyince orda otomatik şifreleniyor olabilir ama hesap çalınma riskinden dolayı hiç bir kişisel fotoraf veya videomu asla bulutta tutmayan biriyim) şifrelemem için yöntenmeler varmı veya fotoraflarımın güvenliğini nasıl sağlarım
Gizlemek için hesap makinesi uygulamasını kullanabilirsin, Google Play Store de mevcut.Benim için çok önemli fotoraf klasörüm var başkasının eline geçerse açamaması için şifreleme yapmak mümkünmü , winrar arşivi ile şifrele demeyin onun parolası kırılabiliyor, tavsiyeleriniz neler (Google hesabına yedekleyince orda otomatik şifreleniyor olabilir ama hesap çalınma riskinden dolayı hiç bir kişisel fotoraf veya videomu asla bulutta tutmayan biriyim) şifrelemem için yöntenmeler varmı veya fotoraflarımın güvenliğini nasıl sağlarım
Evet sen diyince benimde aklıma geldi hatırlatmış oldun ama kasadan tekrar çıkarırken benim telefon için konuşuyorum fotorafların zaman damgası çıkardığım andaki saat olarak değişiyor benim telefonda otomatik default olarak tarihe göre resimler sıralanıyor ve karışık olması hiç iyi olmaz (isme göre sıralama mevcut değil sadece tarihe göre sıralıyor otomatik)Telefonlarda kendi yazılımdan kasa adlı bir sistem oluyor son derece güvenli tavsiye ederim (aynı gerçek kasa gibiL)
Amacım gizlemek değiş şifrelemek yani virüs ile veya başka bir şekilde kopyalanılırsa açılmaması için şifrelemek istiyorum mesela signal mesajları yedeklerken 30 basamaklı bir rakam dizilimi ile şifreliyor onsuz açılmıyor mesaj yedekleri onun gibi güvenli bir şey arıyorumGizlemek için hesap makinesi uygulamasını kullanabilirsin, Google Play Store de mevcut.