Halen birkaç sunucusu oynanıyor gibi gözüküyor.BF3 oynamak istiyorum ama pc kaldırmıyor
BF2 sunucuları ne durumda bilen varmı hala aktif oyuncu varmı veya alternatif oyun tavsiyeniz varmı
half life 1baya azalmış, alternatif oyun tavsiyeniz varmı
Online FPS oyunu olarak tavsiyem yok, klasik olacak fakat CS:GO ve Valorant'a bakabilirsiniz.baya azalmış, alternatif oyun tavsiyeniz varmı
BF Bad Company 2 vardı ama Aktifliği Nasıl bilmiyorum.BF3 oynamak istiyorum ama pc kaldırmıyor
BF2 sunucuları ne durumda bilen varmı hala aktif oyuncu varmı veya alternatif oyun tavsiyeniz varmı
Zulayıda denedim 7.1 kulaklığım var ayak sesleri nerden geliyor anlaşılmıyor oyunda sıkıntı var. Benden küçüklerinde küfürlü konuşmaları deli ediyor ama Bad Company'ye bakacağım teşekkürler bu arada farkı neBF Bad Company 2 vardı ama Aktifliği Nasıl bilmiyorum.
Eğer p2w sıkıntı olmaz derseniz elinizde pek bir seçenek yok , eski sistemimde mecburiyetten zula oynuyordum ben de
Online FPS genelde, ama Pc çok kötü olduğu için çok seçeneğim yok CS:GO 23 fps +5 saniyelik donmalar oluyordu bıraktımNe tarz oyunları seviyorsunuz?
Hocam Oyunu Çok Eskiden Oynuyordum. Açıkçası Oyun Aklımda bile kalmamışZulayıda denedim 7.1 kulaklığım var ayak sesleri nerden geliyor anlaşılmıyor oyunda sıkıntı var. Benden küçüklerinde küfürlü konuşmaları deli ediyor ama Bad Company'ye bakacağım teşekkürler bu arada farkı ne
Cok bir secenek yok gibi gozukuyor. Yeni cikan sabotaj oyununa bakabilirsinZulayıda denedim 7.1 kulaklığım var ayak sesleri nerden geliyor anlaşılmıyor oyunda sıkıntı var. Benden küçüklerinde küfürlü konuşmaları deli ediyor ama Bad Company'ye bakacağım teşekkürler bu arada farkı ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Online FPS genelde, ama Pc çok kötü olduğu için çok seçeneğim yok CS:GO 23 fps +5 saniyelik donmalar oluyordu bıraktım