Neler Yeni

̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
Amazon' a verebilirsin en güveniliri o en azından.

Bura.K

80+ Silver
Satın alma işlemi yapıldığında adınıza bir fatura kesilir. Bu faturanın kesilebilmesi için yani vergi yükümlülüğümüzü tamamlayabilmek için vatandaşlık numarasına ihtiyacımız var, bu yasal bir zorunluluk olduğu için vatandaşlık numaranız talep edilmektedir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,840
İsim
Mert Can Ergün
fatura için gittigidiyor amazon da sorun olmaz

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hem fatura hemde ürün tesliminde doğrulama için çoğu satıcı tc bilgisini ister zaten söylediğiniz siteler milyonlarca satış yapmış güvenilir siteler sorun yaşamazsınız

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan
T.C nonuz üzerinden adınıza fatura kesiliyor ve ürün tamamen sizin oluyor hocam (garanti açısından)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Tc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
devletin arşivlerinden defalarca sızdı tcler. çok da şeyapmamak lazım. ben veriyorum isteyene :D

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
misfit
Hocam ürün satın alıyorsunuz, herhalde TC isteyecek. Adınıza şirket vs. açmıyor kimse 🙃

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,029
İsim
göksel yurtcan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yasal olarak ad soyad falan yeterli olmuyor TC şart.

Top Bottom