Amazon' a verebilirsin en güveniliri o en azından.Tc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
devletin arşivlerinden defalarca sızdı tcler. çok da şeyapmamak lazım. ben veriyorum isteyeneTc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
Hocam ürün satın alıyorsunuz, herhalde TC isteyecek. Adınıza şirket vs. açmıyor kimseTc'yi fatura için istediklerini söylüyorlar ama ben vermek istemiyorum, sitede her hangi bir veri ihlali olduğunda hoop TC'de gidiyor. Gittigidiyordan alacaktım orda TC isteyince Amazondan alayım dedim ordada TC istiyor neden TC' zorunlu fatura kesmek için yasalara göre ad ,soy ad yeterli diye biliyorum ( Müşteri hizmetleri demişti daha önce) Önerileriniz neler
Bir TC sayesinde bütün sülaleni buluyorlar nasıl önemli değilHocam tcniz öğrenilse ne olacak ki 11 haneli numara sallasam birinin tcsi çıkar zaten o kadar önemli değil tc
hocam zaten T.C. nodan adına şirket açabiliyorsa bırakında açsınHocam ürün satın alıyorsunuz, herhalde TC isteyecek. Adınıza şirket vs. açmıyor kimse