Hocam nasıl bulunduğunu söyler misiniz? Okulda 3 arkadaşımın tcsini ezberlemiştim deBir TC sayesinde bütün sülaleni buluyorlar nasıl önemli değil
Milletin öyle bir sistemi var ki nasıl bulduklarını nasıl anlatayım sanaHocam nasıl bulunduğunu söyler misiniz? Okulda 3 arkadaşımın tcsini ezberlemiştim de
adliyede çalışıyorsa normal hocam anları özel sistemleri varMilletin öyle bir sistemi var ki nasıl bulduklarını nasıl anlatayım sana
Adliyedeki bir abime sadece babamın adını verdim ve yaşadığım yerden TC'lerimize kadar buldu öyle söyliyeyim
Türkiye çok güvenilir bir yer değil
Alakası yok adliyede yaptığı işi bile bilmiyorumadliyede çalışıyorsa normal hocam anları özel sistemleri var
hele birde sekreter ise 7 ceddinin T.C. seri nolarına kadar falan ulaşır onlar hocamAlakası yok adliyede yaptığı işi bile bilmiyorum
Sekreter gibi bir şeydi sanırsam
Daha kötü değil mihele birde sekreter ise 7 ceddinin T.C. seri nolarına kadar falan ulaşır onlar hocam
evet husumetli olduğun biri manyak bir adliye görevlisi ise adına 100000şirket açıp onlara kredi çekip parana yanduktan sonra hepsinde konkordato ilan edip seni 31kez ağırlaştırılmış müebbete çarptıra bilirDaha kötü değil mi
Böyle tanıdık lazım öbür türlü hiçbir şey olmaz.Adliyedeki bir abime