Neler Yeni

Öneri ̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

ßeta

80+ Bronze
̶S̶i̶l̶i̶n̶d̶i̶

Son düzenleme:

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Bütçe 100 150, Kablolu alırsam QKZ VK4 alacağım ama Bluetoothlu mu iyi olur kablolu mu kararsız kaldım. Genelde müzik ve ders dinlemek için kullanıyorum. Bluetoothlu almamı tavsiye ederseniz ne alayım?
Yani yerine göre markaya göre tabiiki değişir fakat kablolular daha sağlıklı bence tabiiki tercih sizindir.

PermaAir

80+
Eğer ses kalitesi yerine rahatlık istiyorsanız Bluetooth. Ama ses kalitesi ve direkt "tak-kullan" mantığında bir ürün arıyorsanız kablolu. Genelde Bluetooth kulaklıklarda batarya, ses çipi falan derken ses kalitesi için yapılan ar-ge daha düşük kalıyor.

Biz ne kadar yardımcı olursak olalım, karar yine sizde. Ne istediğinize iyi karar verin ve ona göre bir seçim yapın.

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Bütçe 100 150, Kablolu alırsam QKZ VK4 alacağım ama Bluetoothlu mu iyi olur kablolu mu kararsız kaldım. Genelde müzik ve ders dinlemek için kullanıyorum. Bluetoothlu almamı tavsiye ederseniz ne alayım?
xiaomi earbuds basic s kullanıyorum çok memnunum 180 tl ye almıştım bulursan ucuza al basic 2 versiyonu da var

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,174
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam 100-150₺ bütçede Bluetooth önermiyorum. Ses kaliteleri çok kötü oluyor.

Top Bottom