Neler Yeni

S*nerji Sistem Teslimi

bekrrca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bekir
Merhaba s*nerjiden dün akşam mağzadan teslim şeklinde bi sistem aldım, bugün gidip mağazadan alabilir miyim? Onaylandı diyor ama teslim ile ilgili bir şey yazmıyor, hafta sonu müşteri hizmetleride çalışmıyor .
Ekran Alıntısı.PNG

bekrrca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
snop02
Sorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuz:D Biraz saçma geldi bu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek değil Beylikdüzün'de oturuyorum mağaza Üsküdar'da
Sorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuz:D Biraz saçma geldi bu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek değil Beylikdüzün'de oturuyorum mağaza Üsküdar'da
Walla bu gibi yerlerden sistem alırsanız kutu alın, montajı her türlü yaptırırsınız.
En azdan aldıgınız parcaların iade vs ürün olup olmadıgını anlarsınız.
Sen magazaya gidene kadar ben senin semte ulasırım walla, ist. dısı omama ragmen.😁

bekrrca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Walla bu gibi yerlerden sistem alırsanız kutu alın, montajı her türlü yaptırırsınız.
En azdan aldıgınız parcaların iade vs ürün olup olmadıgını anlarsınız.
Sen magazaya gidene kadar ben senin semte ulasırım walla, ist. dısı omama ragmen.😁
Valla şu müşteri hizmetleri olayına dikkat etmemiştim bunu görsem muhtemelen hiç almazdım, mağazanın çalışıp çağrı merkezinin çalışmaması baya saçma :D

siyabent

80+ Silver
Valla şu müşteri hizmetleri olayına dikkat etmemiştim bunu görsem muhtemelen hiç almazdım, mağazanın çalışıp çağrı merkezinin çalışmaması baya saçma :D
Hafta sonu zaten vaktiniz varsa gidin bakın

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
snop02
Hayırlısı olsun hocam, biraz sabır.
güle güle sorunsuz sekilde kullanın..
Walka nsl yasıyorsunuz ist da ya;
Kasım sonu beylikdüzüne gitmiştik biraderle,
Beylikdüzü bir benzinliğin yanında çorlu vs trakya minibüslerinin döndügü yerdeki işhanında birader havacılık ingilizcesi sınavına girmişti.
Her 5 yılda bir girerler ztn.
Oradan çıkıp zannedersem hadımköy baglantısı çekmexeye dogru gidicez, sag serit kırmızıda bekliyoruz. Yanımızda park etmiş arabalar var ztn.
Birisi geldi otopark ücreti istiyor ya trafikre, sonra dik çıkınca “aaa pardon” dedi.
Walla tuttursa para kopartacak yeminle…

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Berk
Merhaba s*nerjiden dün akşam mağzadan teslim şeklinde bi sistem aldım, bugün gidip mağazadan alabilir miyim? Onaylandı diyor ama teslim ile ilgili bir şey yazmıyor, hafta sonu müşteri hizmetleride çalışmıyor .Alıntıyı görüntüle
ben de gaminggen den sistem almıştım özellikle kargoda oluşabilecek hasar için mağaza teslimini seçmiştim her neysr teslim almaya gittiğimde kasanın altında ve arkadında düşmeyle oluşabilecek eziklikler vardı. hrle bir tanesi kasanın içinde psunun oturduğu yerdr bir eğiklik vardı çok ciddi derecede. insan o anın heyecanıyla pek aklına gelmiyor ama mutlaka imza falan atmadan önce iyice inceleyin kasanın dışını, içini kapıdan cıktıktan sonra kimse arkadasınız değil, o sizin ürününüz oluyor. bilginize

sorunuza gelirsek montaj istediyseniz ertesi güne genelde yetiştirmezler tabi ama erken saatte gidip stokları da varsa aynı gün teslim verebilirler en azından rica edersiniz akşama kadar yetiştirirler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,315
Üyeler
168,923
Son üye
wicalen
Top Bottom