Mağaza yakınmıMerhaba s*nerjiden dün akşam mağzadan teslim şeklinde bi sistem aldım, bugün gidip mağazadan alabilir miyim? Onaylandı diyor ama teslim ile ilgili bir şey yazmıyor, hafta sonu müşteri hizmetleride çalışmıyor .Alıntıyı görüntüle
Sistem montaj yapılacasa zor gibi, arayıp sorun bence.Merhaba s*nerjiden dün akşam mağzadan teslim şeklinde bi sistem aldım, bugün gidip mağazadan alabilir miyim? Onaylandı diyor ama teslim ile ilgili bir şey yazmıyor, hafta sonu müşteri hizmetleride çalışmıyor .Alıntıyı görüntüle
Sorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuzSistem montaj yapılacasa zor gibi, arayıp sorun bence.
Pek değil Beylikdüzün'de oturuyorum mağaza Üsküdar'daMağaza yakınmı
Ozmn dahada sıkıntı yakın ol'saydı bi gidip bakın dicektimSorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuzBiraz saçma geldi bu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek değil Beylikdüzün'de oturuyorum mağaza Üsküdar'da
Sorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuzBiraz saçma geldi bu durum
Walla bu gibi yerlerden sistem alırsanız kutu alın, montajı her türlü yaptırırsınız.Sorun tamda burada başlıyor hocam hafta sonu arayamıyorsunuzBiraz saçma geldi bu durum
Valla şu müşteri hizmetleri olayına dikkat etmemiştim bunu görsem muhtemelen hiç almazdım, mağazanın çalışıp çağrı merkezinin çalışmaması baya saçmaWalla bu gibi yerlerden sistem alırsanız kutu alın, montajı her türlü yaptırırsınız.
En azdan aldıgınız parcaların iade vs ürün olup olmadıgını anlarsınız.
Sen magazaya gidene kadar ben senin semte ulasırım walla, ist. dısı omama ragmen.![]()
Hafta sonu zaten vaktiniz varsa gidin bakınValla şu müşteri hizmetleri olayına dikkat etmemiştim bunu görsem muhtemelen hiç almazdım, mağazanın çalışıp çağrı merkezinin çalışmaması baya saçma![]()
Hayırlısı olsun hocam, biraz sabır.Valla şu müşteri hizmetleri olayına dikkat etmemiştim bunu görsem muhtemelen hiç almazdım, mağazanın çalışıp çağrı merkezinin çalışmaması baya saçma![]()
ben de gaminggen den sistem almıştım özellikle kargoda oluşabilecek hasar için mağaza teslimini seçmiştim her neysr teslim almaya gittiğimde kasanın altında ve arkadında düşmeyle oluşabilecek eziklikler vardı. hrle bir tanesi kasanın içinde psunun oturduğu yerdr bir eğiklik vardı çok ciddi derecede. insan o anın heyecanıyla pek aklına gelmiyor ama mutlaka imza falan atmadan önce iyice inceleyin kasanın dışını, içini kapıdan cıktıktan sonra kimse arkadasınız değil, o sizin ürününüz oluyor. bilginizeMerhaba s*nerjiden dün akşam mağzadan teslim şeklinde bi sistem aldım, bugün gidip mağazadan alabilir miyim? Onaylandı diyor ama teslim ile ilgili bir şey yazmıyor, hafta sonu müşteri hizmetleride çalışmıyor .Alıntıyı görüntüle