Neler Yeni

S.T.A.L.K.E.R 2 Hearth Of Chornobyl . GPU Benchmark

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
Stalker 2 oyununun pc ekran kartı benchmarkları . Şu an için 8 gb bellekli ekran kartlarının epic ultra ayarlarda zorlandığından bahsetmiş. Oyunda yeni çıktığı için optimize sıkıntısı var. Bazen durup dururken ani fps düşmesi oluyor. Güncel daha güçlü kartlarında epic ayarlarda 2k ve 4k da zorlandığı ortada.

Tahminimce ilerde patch ve güncel çıkacak ekran kartı drıverlarıyla daha oynanabilir olacaktır. Daha önce Cyberpunk oyununda olduğu gibi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
İmzamdaki sistemde stutter, 30fps dropları oluyor ama genel olarak akıcı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzamdaki sistemde stutter, 30fps dropları oluyor ama genel olarak akıcı.
Sendeki sistem güçlü yine 7800x3d ve 24 gb 3090, böyle sistemlerde bile oyun sıkntılı olduğunda sıkntılar baş gösteriyor ister istemez. Tanıdık 3050 olan laptopunda düşük ayarlarda 35 fps oynarken aniden 4/5 fpsye düşüyormuş. Ekran kartı belleği de düşük olduğundan normal tabi.

Yukarda da yazdığım gibi droplar onlar patchlerle düzelir daha akıcı hale gelir oyun ilerde.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,471
İsim
Oğuz
Yüksek ayarda, FG ve DLSS ile gayet güzel oynanıyor. 4060 ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama öyle çok çok iyi bir oyun değil zaten.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
yusuf ecer
Sendeki sistem güçlü yine 7800x3d ve 24 gb 3090, böyle sistemlerde bile oyun sıkntılı olduğunda sıkntılar baş gösteriyor ister istemez. Tanıdık 3050 olan laptopunda düşük ayarlarda 35 fps oynarken aniden 4/5 fpsye düşüyormuş. Ekran kartı belleği de düşük olduğundan normal tabi.

Yukarda da yazdığım gibi droplar onlar patchlerle düzelir daha akıcı hale gelir oyun ilerde.
Oyun firmaları unreal engine5ten sonra optimizasyonu yapmadan oyun yayınlamaya başladı. Artık oyunlar çıkarılmak için çıkarılıp 1 sene içerisinde optimize olup patchler yapılıyor...

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
Yüksek ayarda, FG ve DLSS ile gayet güzel oynanıyor. 4060 ile.

Ama öyle çok çok iyi bir oyun değil zaten.
Dlss vs Fg olmasa zaten daha da içler acısı. Ama şu an yeni çıktığı için böyle. Mesela Metro exodus bana göre güzel her zaman, bunu stalkerı doğru düzgün oynamadım ama .

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
Oyun firmaları unreal engine5ten sonra optimizasyonu yapmadan oyun yayınlamaya başladı. Artık oyunlar çıkarılmak için çıkarılıp 1 sene içerisinde optimize olup patchler yapılıyor...
Aynen öyle doğru düzgün test etmeden salıyorlar sonra gelen yorumlara göre düzeltiriz diyorlar. Çoğu oyun 1 yıl içinde toparlanıyor toparlanırsa.

4060 ti 7500f nasıl performans verir 8gb 4060ti
Şu an yeni olduğundan yüksek ayarlarda verimli olmaz. Full hd de ayarları orta açın dlss ve fg de açık olsun anca olur. Videoda full hd de epic ayarlarda 8 gb çok verimli olmamış ister istemez oyunun bu halinden ötürü.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,471
İsim
Oğuz
Dlss vs Fg olmasa zaten daha da içler acısı. Ama şu an yeni çıktığı için böyle. Mesela Metro exodus bana göre güzel her zaman, bunu stalkerı doğru düzgün oynamadım ama .
Ya düzgün oynansa bile bilmiyorum çok sevmedim ben. Metro Exodus 5 yıl önce çıkmasına rağmen grafik olarak daha iyi kalır yanı yok bu oyunun. Oynanış falan da çok iyi değil. Hatta çok oyun oynayan birini tatmin etmeyecek bir oynanış. Gerek yok, para verecek biri vermesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Erhan Akçay
Ya düzgün oynansa bile bilmiyorum çok sevmedim ben. Metro Exodus 5 yıl önce çıkmasına rağmen grafik olarak daha iyi kalır yanı yok bu oyunun. Oynanış falan da çok iyi değil. Hatta çok oyun oynayan birini tatmin etmeyecek bir oynanış. Gerek yok, para verecek biri vermesin.
Evet metro exodus oyunu için hem fikirim. Bazı oyunlar benzer olsa da oynanış ve içerik olarak aynı tadı vermiyor. Oyunu game passte üyeliği olanlar denesin oradan da oynayabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,141
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom