🔥İndirim S Wallet ile 4 Aylık Amazon Prime Üyeliği [ÜCRETSİZ]

oldu teşekkürler

S Wallet uygulamasını indirip gerekli adımları (kimlik doğrulama vb.) tamamladıktan sonra, ana sayfadaki "Kampanyalar" bölümünden detaylara ulaşabilirsiniz.

İlgili kampanyaya tıkladığınızda "Kodu Gör" butonu çıkacak. Kodu kopyalayıp, sayfayı aşağı kaydırarak ekran görüntüsünde gösterilen bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada kodu yapıştırarak Amazon Prime üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için ya aktif bir Prime üyeliğinizin olmaması ya da mevcut üyeliğinizi iptal edip süresi dolduktan sonra bu promosyonu etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
  • Kampanya 07.07.2025 tarihine kadar geçerlidir.​
  • Kampanya stok adedi: 30.000​
https://www.amazon.com.tr/subscriptions /external/token?claimCode= bu klink ölü tam kampanyalinki nedir katılımiçin

S Wallet uygulamasını indirip gerekli adımları (kimlik doğrulama vb.) tamamladıktan sonra, ana sayfadaki "Kampanyalar" bölümünden detaylara ulaşabilirsiniz.

İlgili kampanyaya tıkladığınızda "Kodu Gör" butonu çıkacak. Kodu kopyalayıp, sayfayı aşağı kaydırarak ekran görüntüsünde gösterilen bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada kodu yapıştırarak Amazon Prime üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanabilmek için ya aktif bir Prime üyeliğinizin olmaması ya da mevcut üyeliğinizi iptal edip süresi dolduktan sonra bu promosyonu etkinleştirmeniz gerekmektedir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
  • Kampanya 07.07.2025 tarihine kadar geçerlidir.​
  • Kampanya stok adedi: 30.000​
yaş sınırlaması var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata verdi yararlanamadık yine beleşten.

Son düzenleme:
DAJZT9Z7CSV5BP

önceden alan da alabiliyor mu? geçenki 4 aylığını almıştım samsungun haziranda bitecek

yüz tanıma sürekli hata veriyor

önceden alan da alabiliyor mu? geçenki 4 aylığını almıştım samsungun haziranda bitecek
Senede yalnızca tek sefer ücretsiz kampanyaya katılma hakkı var diye detay var. Benim de Ağustos sonu bitiyor, kampanya süresi baya uzun biterken deniycem ama olacağını sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon üyeliği mi ,premium üyeliğini mi iptal etcez,şuan hali hazırda aylık premium almıştım.
Premium üyelik sonlandığında, kodu girerek bu ücretsiz aktivasyonu yapıyorsun.
Halihazırda premium üyeliği varsa olmaz, mevcut üyeliğin bitmesini bekleyip otomatik yenileme yapmadan kod ile bu ücretsiz şeklini kullanabilirsin.

Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor bu hatayı aşmak için mevcut üyeliğimizi iptal mi edicez nasıl yaptınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri