https://www.amazon.com.tr/subscriptions /external/token?claimCode= bu klink ölü tam kampanyalinki nedir katılımiçinS Wallet uygulamasını indirip gerekli adımları (kimlik doğrulama vb.) tamamladıktan sonra, ana sayfadaki "Kampanyalar" bölümünden detaylara ulaşabilirsiniz.
İlgili kampanyaya tıkladığınızda "Kodu Gör" butonu çıkacak. Kodu kopyalayıp, sayfayı aşağı kaydırarak ekran görüntüsünde gösterilen bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada kodu yapıştırarak Amazon Prime üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
Kampanyadan yararlanabilmek için ya aktif bir Prime üyeliğinizin olmaması ya da mevcut üyeliğinizi iptal edip süresi dolduktan sonra bu promosyonu etkinleştirmeniz gerekmektedir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kampanya 07.07.2025 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya stok adedi: 30.000
hocam link ayrı yazılmış. doğru yazsanız dahi sistem linki kabul etmiyor. şartlar kısmından katılmanız gerekiyor.https://www.amazon.com.tr/subscriptions /external/token?claimCode= bu klink ölü tam kampanyalinki nedir katılımiçin
yaş sınırlaması var mı?S Wallet uygulamasını indirip gerekli adımları (kimlik doğrulama vb.) tamamladıktan sonra, ana sayfadaki "Kampanyalar" bölümünden detaylara ulaşabilirsiniz.
İlgili kampanyaya tıkladığınızda "Kodu Gör" butonu çıkacak. Kodu kopyalayıp, sayfayı aşağı kaydırarak ekran görüntüsünde gösterilen bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada kodu yapıştırarak Amazon Prime üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
Kampanyadan yararlanabilmek için ya aktif bir Prime üyeliğinizin olmaması ya da mevcut üyeliğinizi iptal edip süresi dolduktan sonra bu promosyonu etkinleştirmeniz gerekmektedir.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kampanya 07.07.2025 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya stok adedi: 30.000
Amazon üyeliği mi ,premium üyeliğini mi iptal etcez,şuan hali hazırda aylık premium almıştım.Mevcut üyeliklere olmuyor yeni açmanız gerekir
Premium üyeliktir diye tahmin ediyorum.Amazon üyeliği mi ,premium üyeliğini mi iptal etcez,şuan hali hazırda aylık premium almıştım.
Senede yalnızca tek sefer ücretsiz kampanyaya katılma hakkı var diye detay var. Benim de Ağustos sonu bitiyor, kampanya süresi baya uzun biterken deniycem ama olacağını sanmam.önceden alan da alabiliyor mu? geçenki 4 aylığını almıştım samsungun haziranda bitecek
Premium üyelik sonlandığında, kodu girerek bu ücretsiz aktivasyonu yapıyorsun.Amazon üyeliği mi ,premium üyeliğini mi iptal etcez,şuan hali hazırda aylık premium almıştım.
Bende öyle olmuştu iptal ettim düzeldi / Kullanmacak olan varsa dm'den kodu atarsa sevinirimBu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor bu hatayı aşmak için mevcut üyeliğimizi iptal mi edicez nasıl yaptınız?