Temassız ödeme yapabildiğin her yerde geçerli + internet (QR ile ödeme yakında gelicekmiş) diye biliyorumMerak Ettiğim bir Soru: Türkiyede Nerelerde Geçerli?
Hocam baya oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum indirip bakabilirsinizKayıt olurken doğum tarihini nasıl yazmamız gerekiyor?
hocam uzun zaman olmuş görmemişim fakat google playden indirmiştim ben sizde gözüküyorsa indirip telefonunuzdan NFC aracılıyla ödeme yapabilirsinizbu sadece samsunglarda mı geçerli? bende oppo telefon var ben telefon ile pos cihazına ödeme yapmak istediğim zaman nasıl yapıcam?
EvetS wallet da mı Samsung'un kendi cüzdan uygulaması?
Hocam 2ay oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum fakat bence 16 yaş gereklidir çünkü bildiğin ön ödemeli kartBu uygulamaya kayıt olurken 18+ yaş gerekli mi?
Gene telefonunuza indirdiğiniz gibi saatten google playe girip s wallet diye aratın ya da telefonda indirirken alttaki resim gibi saat için de indir seVe galaxy watch saatlerde nasıl kullanıyoruz?
Hocam müsait olunca deneyeceğim. TeşekkürlerEvet
Hocam 2ay oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum fakat bence 16 yaş gereklidir çünkü bildiğin ön ödemeli kart
Gene telefonunuza indirdiğiniz gibi saatten google playe girip s wallet diye aratın ya da telefonda indirirken alttaki resim gibi saat için de indir se
Alıntıyı görüntüle
daha denemedim fakat sorun yaşayanda görmedimPoslarda sorun yaşıyor musunuz?
ve mantığı içine para yükleyip harcamak mı kart kaydetmek mi?
Kart kaydetmeyi Samsung Pay ile yapabiliyorsunuz ama ülkemizde yok fakat o da 2024te gelir diye tahmin ediyorummantığı içine para yükleyip harcamak
Aynen Hocam Bakkalda bile geçiyorTemassız ödeme yapabildiğin her yerde geçerli + internet (QR ile ödeme yakında gelicekmiş) diye biliyorum
Hocam baya oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum indirip bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam uzun zaman olmuş görmemişim fakat google playden indirmiştim ben sizde gözüküyorsa indirip telefonunuzdan NFC aracılıyla ödeme yapabilirsiniz