Neler Yeni

S Wallet Türkiye'de Kullanıma Açıldı!!!🎉

baykemal

80+ Bronze
Paypal gelmesini çok istiyorum. Paypal'ın gelmesi bütün piyasayı etkileyeceğini düşünüyorum. Ucuza tedarik eden adam tercih edilmek için ucuza satar. Türkiye'de pahalı olan bazı şeyler yurtdışında daha ucuz. Oyun içi eşyalar'da özellikle.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Merak Ettiğim bir Soru: Türkiyede Nerelerde Geçerli?
Temassız ödeme yapabildiğin her yerde geçerli + internet (QR ile ödeme yakında gelicekmiş) diye biliyorum
Kayıt olurken doğum tarihini nasıl yazmamız gerekiyor?
Hocam baya oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum indirip bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sadece samsunglarda mı geçerli? bende oppo telefon var ben telefon ile pos cihazına ödeme yapmak istediğim zaman nasıl yapıcam?
hocam uzun zaman olmuş görmemişim fakat google playden indirmiştim ben sizde gözüküyorsa indirip telefonunuzdan NFC aracılıyla ödeme yapabilirsiniz

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam yeni gördüm konuyu çok güzel olmuş.
S wallet da mı Samsung'un kendi cüzdan uygulaması?
Bu uygulamaya kayıt olurken 18+ yaş gerekli mi?
Ve galaxy watch saatlerde nasıl kullanıyoruz?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
S wallet da mı Samsung'un kendi cüzdan uygulaması?
Evet
Bu uygulamaya kayıt olurken 18+ yaş gerekli mi?
Hocam 2ay oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum fakat bence 16 yaş gereklidir çünkü bildiğin ön ödemeli kart
Ve galaxy watch saatlerde nasıl kullanıyoruz?
Gene telefonunuza indirdiğiniz gibi saatten google playe girip s wallet diye aratın ya da telefonda indirirken alttaki resim gibi saat için de indir se

Screenshot_20230825_192700_Google Play Store.png

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Evet

Hocam 2ay oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum fakat bence 16 yaş gereklidir çünkü bildiğin ön ödemeli kart

Gene telefonunuza indirdiğiniz gibi saatten google playe girip s wallet diye aratın ya da telefonda indirirken alttaki resim gibi saat için de indir se

Alıntıyı görüntüle
Hocam müsait olunca deneyeceğim. Teşekkürler
Poslarda sorun yaşıyor musunuz? ve mantığı içine para yükleyip harcamak mı kart kaydetmek mi?

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Temassız ödeme yapabildiğin her yerde geçerli + internet (QR ile ödeme yakında gelicekmiş) diye biliyorum

Hocam baya oldu kayıt olalı o yüzden hatırlamıyorum indirip bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam uzun zaman olmuş görmemişim fakat google playden indirmiştim ben sizde gözüküyorsa indirip telefonunuzdan NFC aracılıyla ödeme yapabilirsiniz
Aynen Hocam Bakkalda bile geçiyor

Top Bottom