Neler Yeni

Yardım S10 + alacağım birazdan son görüşleriniz ..

EMGRANDO

80+ Bronze
2. El düşünür müsün

EMGRANDO

80+ Bronze
Eğer düşünmezsen , acelen yoksa bu dönemde alınmaz

Eğer düşünmezsen , acelen yoksa bu dönemde alınmaz
Dostum 5500 olan telefon indirimde şuan , ve tepe modeli. Yalnız anlamayın ama Minote 10 ile bu telefonu karşılaştırmak olmaz. Birisinin ekranı 2k 522ppi diğeri 1080p 300 küsür ppi, birsi dynamic amoled diğeri amoled
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok da orta segment değil aslında.
Ayrıca tepe modeli de değil s10+. S20 ve note 20 serisi de var artık.
Dostum o telefonla s10+ karşılaştırılmaz be .. :::)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ne yapacan okada telefonu direk PUBG mi kurcan :D (Mobil değil bildiğimiz 70 liralık PUBG)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Dostlar birazdan hepsiburada.com dan hepsiburada nın kendisinden 5500 TL ye Sıfır Samsung Türkiye Garantili S10 + alacağım , sizce nasıl ? J6 dan geçiş yapacağım fark nasıl olur ?

Teşekkürler.
S10e kullanıyorum. boyut, batarya ve ekran dışında her şeyi aynı. Ben küçük telefon sevdiğim için s10e aldım. Ekranı s10+ tan kötü olmasına rağmen bu haliyle bile beni tatmin etti. Tek sıkıntı batarya ancak s10+ ta batarya sıkıntısı da yok. güzel telefon. Şimdiden hayırlı olsun

Ne yapacan okada telefonu direk PUBG mi kurcan :D (Mobil değil bildiğimiz 70 liralık PUBG)
Dostum işim gereği diyelim

S10e kullanıyorum. boyut, batarya ve ekran dışında her şeyi aynı. Ben küçük telefon sevdiğim için s10e aldım. Ekranı s10+ tan kötü olmasına rağmen bu haliyle bile beni tatmin etti. Tek sıkıntı batarya ancak s10+ ta batarya sıkıntısı da yok. güzel telefon. Şimdiden hayırlı olsun
Eyw+ yaşın kaç , bu kadar olgun ve doğru tespit yaptın. Bu arada google da vs kasıyor mu

Ventrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ibrahim
Dostlar birazdan hepsiburada.com dan hepsiburada nın kendisinden 5500 TL ye Sıfır Samsung Türkiye Garantili S10 + alacağım , sizce nasıl ? J6 dan geçiş yapacağım fark nasıl olur ?

Teşekkürler.
HEPSİJET ANLAŞMALI SATICI YAZIYORSA ALMA MAYIS AYINDA MİKROFON ALDIM HALA GELMEDİ GELECEĞİNİ PEK DÜŞÜNMÜYORUM ÜRÜN LİNK ATARSAN İNCELEYEBILİRİM

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Dostum 5500 olan telefon indirimde şuan , ve tepe modeli. Yalnız anlamayın ama Minote 10 ile bu telefonu karşılaştırmak olmaz. Birisinin ekranı 2k 522ppi diğeri 1080p 300 küsür ppi, birsi dynamic amoled diğeri amoled

Dostum o telefonla s10+ karşılaştırılmaz be .. :::)
Normal fiyatı da 6k zaten. Çok da bir fark yok.
Yine de sizin tercihiniz. Şahsen samsung telefon kullanmaktan hoşlanmıyorum. Gerek arayüzü, gerek kullanışı hoşuma gitmiyor.

HEPSİJET ANLAŞMALI SATICI YAZIYORSA ALMA MAYIS AYINDA MİKROFON ALDIM HALA GELMEDİ GELECEĞİNİ PEK DÜŞÜNMÜYORUM ÜRÜN LİNK ATARSAN İNCELEYEBILİRİM
Dostum Hepsiburada nın kendisi satıyor**

Normal fiyatı da 6k zaten. Çok da bir fark yok.
Yine de sizin tercihiniz. Şahsen samsung telefon kullanmaktan hoşlanmıyorum. Gerek arayüzü, gerek kullanışı hoşuma gitmiyor.
Normal fiyatı şuan her yerde indirimde, normalde 7600 - 8300 tl , hatta samsung mağazasıdna 8300 dü

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hepsiburada üzerinden yüklü miktarda alışverişim var. Böyle bir suçlama yapman doğru değil. Eğer bir sıkıntı yaşadıysan şikayette bulunup paranı iade alabilirdin. Senin hatan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom