ImmanuelRoussau
80+
21 ay garantili hatasız kozmetiği süper s20 fe yi 7kya aldım sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Isınma ve batarya problemleri yaşayanlar vardı en son,Samsung güncellemeyle düzeltmiştir belki.21 ay garantili hatasız kozmetiği süper s20 fe yi 7kya aldım sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Sağolun, umarım öyle bi sorun yaşamam. Çok öneren oldu sıfır ayarında bulunca aldım tanıdık telefoncudanIsınma ve batarya problemleri yaşayanlar vardı en son,Samsung güncellemeyle düzeltmiştir belki.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun güzel fiyat. Arkadaşımda var memnun.21 ay garantili hatasız kozmetiği süper s20 fe yi 7kya aldım sizce hata mı ettim yoksa iyi mi
Exynos mu snapdragon işlemci mı? Sd ise sorun olmaz. Exynos ise ısınma problemleri var idi sonradan piyasadan çekip SD olarak satmaya başladılar.Sağolun, umarım öyle bi sorun yaşamam. Çok öneren oldu sıfır ayarında bulunca aldım tanıdık telefoncudan
Snapdragon olanını aldımExynos mu snapdragon işlemci mı? Sd ise sorun olmaz. Exynos ise ısınma problemleri var idi sonradan piyasadan çekip SD olarak satmaya başladılar.
J7 prime dan geçince çok fark etti. Telefoncu kendine ayırmış satmayacaktı zaten göstermemişti bile telefonu sonradan tanıdık vs ile aldım.Gayet iyi hele sd versiyon almışsınız tadından yenmez.
Hayırlı olsun hocam.J7 prime dan geçince çok fark etti. Telefoncu kendine ayırmış satmayacaktı zaten göstermemişti bile telefonu sonradan tanıdık vs ile aldım.
Sağolun çok teşekkürlerHayırlı olsun hocam.