Ne anlatiyosun anten?GEÇME. geçme uyma bu sisteme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seni zorlarlar ama geçme. Geçmezsen sen kazanırsın. Geçersen elin ceosu kazanır.
ANTEN derken? Kimsin birader bu samimiyet nereden geliyor? Asker arkadaşın mıyım ben seninNe anlatiyosun anten?
Gecilir, batarya anlaminda da baya buyuk upgrade olur.
Oneri vermeyeceksen yazmayacaksin o zaman sibopANTEN derken? Kimsin birader bu samimiyet nereden geliyor? Asker arkadaşın mıyım ben senin
Ne oldu? söylediğim gerçekler canını mı açıttı? Bana hakaret etme birader.Oneri vermeyeceksen yazmayacaksin o zaman sibop
Yuru lan sut tozu, hap diye yutarim seniNe oldu? söylediğim gerçekler canını mı açıttı? Bana hakaret etme birader.
Tamam bu da benim ayıbım olsun. Mesajlarını düzenleme sakın.Yuru lan sut tozu, hap diye yutarim seni
Noldu sinirlendin? Trolluge gelene boyle muamele.Tamam bu da benim ayıbım olsun. Mesajlarını düzenleme sakın.
Bu çocukla bugün başka bir konuda tartıştık trol bir küçük kardeşimiz çok takılma dostum.Noldu sinirlendin? Trolluge gelene boyle muamele.
Troll oldugu cok belli zaten millete sacma sapan markalar, everest psu falan oneriyor. Adminler de izliyor oyleBu çocukla bugün başka bir konuda tartıştık trol bir küçük kardeşimiz çok takılma dostum.