Pili nerede değiştirmiştiniz sıfır pil dediniz.Çoktan bitti maalesef ki
Pili nerede değiştirmiştiniz sıfır pil dediniz.Çoktan bitti maalesef ki
İstanbul Beylikdüzünde özel bir teknik servistePili nerede değiştirmiştiniz sıfır pil dediniz.
Kesinlikle itiraz edin büyük ihtimalle şoklama pil taktı size sıfır diye dolandırmaya çalıştı yani siz gidin itiraz edin sert çıkışın kaba gerekirse uygulayın başka türlü anlamazlar çünkü.İstanbul Beylikdüzünde özel bir teknik serviste
Problem çıkartırım hiç sıkıntı değil, sonradan rezil olmayayım da, batarya dışında herhangi bir parçası bu duruma neden olmaz dimi? Çünkü problemimiz ilk şarj olmamakla başladı, götürdüm düzeltti, sonra şarj hızlı bitmeye başladı, normal dedi, yine de bataryayi değiştirttim ama eski batarya ile aynı hızda şarj düşüyor.. şuan şarj 89 da, sabah uyandığımda büyük ihtimalle şarj bitmiş olacak büyük ihtimalle ve demin dediğim gibi formatlı, hat takılı değil, uçak modunda..Kesinlikle itiraz edin büyük ihtimalle şoklama pil taktı size sıfır diye dolandırmaya çalıştı yani siz gidin itiraz edin sert çıkışın kaba gerekirse uygulayın başka türlü anlamazlar çünkü.
Hayır olmaz eğer bu durum pil değişiminden sonra olduysa %90 ihtimalle değişilen pil şoklanmış pildir tamircilerin %60-70 i i*ne olduğu için yapıyolar.Problem çıkartırım hiç sıkıntı değil, sonradan rezil olmayayım da, batarya dışında herhangi bir parçası bu duruma neden olmaz dimi? Çünkü problemimiz ilk şarj olmamakla başladı, götürdüm düzeltti, sonra şarj hızlı bitmeye başladı, normal dedi, yine de bataryayi değiştirttim ama eski batarya ile aynı hızda şarj düşüyor.. şuan şarj 89 da, sabah uyandığımda büyük ihtimalle şarj bitmiş olacak büyük ihtimalle ve demin dediğim gibi formatlı, hat takılı değil, uçak modunda..
Yani kafamı karıştıran 2 bataryada da aynı tepki, o yüzden batarya değil gibime geldi mantık olarak...
Oda doğruHayır olmaz eğer bu durum pil değişiminden sonra olduysa %90 ihtimalle değişilen pil şoklanmış pildir tamircilerin %60-70 i i*ne olduğu için yapıyolar.
Android 12 iken böyle olmuyor. Android 13 de hem cihaz ısınıyor. Benimki hafif ısınıyor ama şarj 8 saat gidiyor full şarj 10 saat 55dk ig vermişti birkaç kereArkadaşlar, s20fe telefonum var, 1 günde durduğu yerde, şarjım yarim gün yetiyor; cihazı formatladim, hat takmadim, uçak modunda yüzde yüz şarj ile gece bıraktım, sabah uyandım şarj %50' de...
Bende gittim orjinal batarya değişimi ile orijinal adaptör ve kablo üçlüsünu aldım. Sonuç yine aynı korkunç düzeyde düşüyor... Besbelli donanımsal sıkıntı var... Telefoncu cihazda bir şey yok diyor, durduk yere yüzde 30-50 inmesi normal gibi absürt bir cevap verdi.
Sizce donanımsal arızası ne olabilir, bilgi sahibi olup, ona göre tekrar bir teknik servise gideceğim...
Onu şu şekilde anlarsın sım kart wifi bluetooht vs açık iken ve kapalı ilen çok aşırı fark var ise entegre arızasıdır.Valla benzer olay ama eskiden T560 tabletimde benzer sorunu yaşıyordum cihaz surekli ılık sabah 100 alıyorsun akşama pil bitiyordu entegre arızası vardı cihazin degisince düzelmişti.
Anakart mi değişmesi gerekiyor, yoksa entegre dediğiniz, anakartla birleşen diğer kartlardan mı?Valla benzer olay ama eskiden T560 tabletimde benzer sorunu yaşıyordum cihaz surekli ılık sabah 100 alıyorsun akşama pil bitiyordu entegre arızası vardı cihazin degisince düzelmişti.
Hocam cihaz exynos mu ?Anakart mi değişmesi gerekiyor, yoksa entegre dediğiniz, anakartla birleşen diğer kartlardan mı?
Himmm deneyeyim onuOnu şu şekilde anlarsın sım kart wifi bluetooht vs açık iken ve kapalı ilen çok aşırı fark var ise entegre arızasıdır.
EvetHocam cihaz exynos mu ?
Hocam exynos ise normal bu değerler exynos çok ısınır sarji çabuk biter bi arkadaş s23 Fe aldı Exynos cihaz çok ısındı şarj 2.5 saat alıyordu. Ben s20 fe 865 kullanıyorum sıkıntı yok kullanmasam sarji gitmiyo kullansam 8 saat çıkarıyor rahatHimmm deneyeyim onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet