Neler Yeni

Çözüldü✓ S20 FE şarjım yarim gün yetiyor?

Farex

80+ Silver
Hocam exynos ise normal bu değerler exynos çok ısınır sarji çabuk biter bi arkadaş s23 Fe aldı Exynos cihaz çok ısındı şarj 2.5 saat alıyordu. Ben s20 fe 865 kullanıyorum sıkıntı yok kullanmasam sarji gitmiyo kullansam 8 saat çıkarıyor rahat
Kardeş bende s20 fe exynos kullanıyorum 4 telefonum var hiçbir sorunu yok ısınma sorunu çok hafif var pil cayır cayır yani s21 ve üstü genelde exynos sıkıntılı oluyor

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Hocam exynos ise normal bu değerler exynos çok ısınır sarji çabuk biter bi arkadaş s23 Fe aldı Exynos cihaz çok ısındı şarj 2.5 saat alıyordu. Ben s20 fe 865 kullanıyorum sıkıntı yok kullanmasam sarji gitmiyo kullansam 8 saat çıkarıyor rahat
Ama cihazı ilk defa kullanmıyorum 2020 den beri bende, uyku halinde iken ve uçak modunda iken sabaha kadar şarjın yüzde 100 den 50 ye hiçbir zaman düşmedi veyahut sabah şarjdan çıkardıktan sonra öğleyi göremediğini hiç görmedim, 1 haftadır durum bu ve sıkıntım şarj almamakla başladı, çok hızlı bitmeye kadar geldi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
ben de s20 fe kullanıyorum ama snapdragon versiyonu. hiçbir sorun yok akıyor gidiyor telefon. şarj da 1 gün gidiyor rahat bt ve wifi açık olmasına rağmen.

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
ben de s20 fe kullanıyorum ama snapdragon versiyonu. hiçbir sorun yok akıyor gidiyor telefon. şarj da 1 gün gidiyor rahat bt ve wifi açık olmasına rağmen.
Benim durum donanımsal bir arıza bariz belli, demin 89 idi şarj, şimdi 86 ve hiç dokunmadım cihaza, başka telefonla yazıyorum..

Farex

80+ Silver
Ama cihazı ilk defa kullanmıyorum 2020 den beri bende, uyku halinde iken ve uçak modunda iken sabaha kadar şarjın yüzde 100 den 50 ye hiçbir zaman düşmedi veyahut sabah şarjdan çıkardıktan sonra öğleyi göremediğini hiç görmedim, 1 haftadır durum bu ve sıkıntım şarj almamakla başladı, çok hızlı bitmeye kadar geldi...
Hocam bende ki gün boyu yetiyor ve konum Wi-Fi hücresel veri falan açık yani o pille alakalı ben sana söyleyeyim dediğim gibi değişmeden önce ki pili şuankinden daha iyi ise kesin yani

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Hocam bende ki gün boyu yetiyor ve konum Wi-Fi hücresel veri falan açık yani o pille alakalı ben sana söyleyeyim dediğim gibi değişmeden önce ki pili şuankinden daha iyi ise kesin yani
O zaman ben 1 hafta kullanıp ona göre adamların başına ekşiyeyim

Farex

80+ Silver
Hocam bende de var o cihaz şarj soeunu var maalesef tek senlik değil. Şaej hızlı bitiyor
O zaman ben 1 hafta kullanıp ona göre adamların başına ekşiyeyim
Şarj soketi olayı farklı o zaten kronik arıza onun pille alakası yok soket değişecek benim başıma geldi ama o pil olayın sakın 1 hafta beklemeyin adam direk abi 1 haftadır nerdesin falan sıkıntı olur yarın gidin bence

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
Şarj soketi olayı farklı o zaten kronik arıza onun pille alakası yok soket değişecek benim başıma geldi ama o pil olayın sakın 1 hafta beklemeyin adam direk abi 1 haftadır nerdesin falan sıkıntı olur yarın gidin bence
Garantiye mi göndereyim bende şarj hızlı bitiyor diye

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben kullanıma bağlı 5-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Sıkıntı yaşamadım hiç. Ne zaman aldın acaba ?

whophoper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı baba
Çok teşekkür ediyorum öyle yapayım bencede...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkür ediyorum öyle yapayım bencede...

Ben kullanıma bağlı 5-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Sıkıntı yaşamadım hiç. Ne zaman aldın acaba ?
Benimde öyle idi, 2020 den beri bende, birden böyle oldu

Aykut D.

80+ Gold
Anakart mi değişmesi gerekiyor, yoksa entegre dediğiniz, anakartla birleşen diğer kartlardan mı?
Cihaz sürekli sıcaksa arızası olabilir onu demek istedim.

Onu şu şekilde anlarsın sım kart wifi bluetooht vs açık iken ve kapalı ilen çok aşırı fark var ise entegre arızasıdır.
Bendeki sürekli ılık hocam cihazı kapatınca şarjını uzun süre koruyordu.

Top Bottom