Neler Yeni

S20FE ideal ısı kaç derece olmalıdır?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
oooow baya yüksekmiş nasıl elinde tutuyosun o telefonu :D
hangi model?
Xiaomi Mi 6. O kadar abartılı ısınmıyor normal bir telefon kadar sıcaklığı.

Yanan telefon dersen direkt S4 derim şahsen. Minecraft açınca işlemci direkt 95 derecelere fırlıyor. Hatta boşta bile 60 derecenin üstünde telefon. En azından geçen sene kurtuldum kendisinden 😀

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@Evil Belief @Nachi arkadaşlar sizin tavsiyenizle almıştım, ben bu bütçedeki telefonlara hiç bakmamıştım.
şimdi baktıkça üzülüyorum, sorun yaşayan bir sürü insan var gerek şarj konusu olsun gerek ısınma sorunu olsun. ne yapsam bilemedim, zamanım varken iade etmeli miyim? bataryada 40+ dereceler sıkıntılı deniyor. ekran süresi 4-5 saat diyorlar. şu anda telefon yanımda değil 4-5 gün teyzem kullanacak. gelince bakacağım, ekran süresine normal kullanımda max çıktığı derecelere bakacağım.
kendimi şu anda suçlu gibi hissediyorum vallahi.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
@Evil Belief @Nachi arkadaşlar sizin tavsiyenizle almıştım, ben bu bütçedeki telefonlara hiç bakmamıştım.
şimdi baktıkça üzülüyorum, sorun yaşayan bir sürü insan var gerek şarj konusu olsun gerek ısınma sorunu olsun. ne yapsam bilemedim, zamanım varken iade etmeli miyim? bataryada 40+ dereceler sıkıntılı deniyor. ekran süresi 4-5 saat diyorlar. şu anda telefon yanımda değil 4-5 gün teyzem kullanacak. gelince bakacağım, ekran süresine normal kullanımda max çıktığı derecelere bakacağım.
Araştırmanızı doğru yapın. Sorun yaşayanların çoğu Exynos 990’lı versiyonu kullananlar. Sizin aldığınız model yeni SD865’li versiyon.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Araştırmanızı doğru yapın. Sorun yaşayanların çoğu Exynos 990’lı versiyonu kullananlar. Sizin aldığınız model yeni SD865’li versiyon.
bu modelde de sıkıntı yaşayan varmış, elime aldığımda telefon sıcak geldi bana, tüm derdim sıcaklık benim ya. 42-44 derecelere (batarya) kimisi normal diyor kimisi tehlikeli diyor. kime inanacağım

Nachi

80+ Platinum
O kadar kötüyse iade edebiliyorsan bence iade et a72 al. Veya a52.
Bonus

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bu modelde de sıkıntı yaşayan varmış, elime aldığımda telefon sıcak geldi bana, tüm derdim sıcaklık benim ya. 42-44 derecelere (batarya) kimisi normal diyor kimisi tehlikeli diyor. kime inanacağım
Benim bildiğim kadarıyla 50 dereceye kadar batarya sıcaklığı normal. Yabancı bir kaynaktan okumuştum.

Ortam sıcaklığı da önemli. Yaşadığınız bölge kaç dereceyken bu sıcaklığa çıkıyor? Arka planda kurulum işlemleri devam ediyor mu? (ilk gün eder)

Yaz aylarında iPhone’lar da ciddi şekilde ısınıyor, şu an yazdığım iPhone 8’in çerçeveleri eli hafifçe yakacak kadar sıcak mesela, kılıfsız kullanmak mümkün değil.

4-5 saat ekran süresi alan kişi gece gündüz pubg mi oynamış ne yapmış, donanımhaber’de 10-11 saat ekran süresi alanlar ss atıyor.

İçinize sinmediyse 14 gün içinde iade hakkı sürenizi geçirmeyin tabii ki.

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Nachi

80+ Platinum
Benim bildiğim kadarıyla 50 dereceye kadar batarya sıcaklığı normal. Yabancı bir kaynaktan okumuştum.

Ortam sıcaklığı da önemli. Yaşadığınız bölge kaç dereceyken bu sıcaklığa çıkıyor? Arka planda kurulum işlemleri devam ediyor mu (ilk gün eder)?

Yaz aylarında iPhone’lar da ciddi şekilde ısınıyor, şu an yazdığım iPhone 8’in çerçeveleri eli hafifçe yakacak kadar sıcak mesela, kılıfsız kullanmak mümkün değil.

4-5 saat ekran süresi alan kişi gece gündüz PUBG mi oynamış ne yapmış, donanımhaber’de 10-11 saat ekran süresi alanlar ss atıyor.

İçinize sinmediyse 14 gün içinde iade hakkı sürenizi geçirmeyin tabii ki.
Katılıyorum benim ipad kapalı bile olsa ısınıyor.

Top Bottom