Neler Yeni

S20FE ideal ısı kaç derece olmalıdır?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhabalar, mobil cihazlar hakkında bilgim yok bu gün samsung s20fe aldık, ideal ısı kaç olmalıdır?
antutu benchmark testinde 615314 puan aldı, batarya sıcaklığı en yüksek 41.7 derece işlemciyi takip edemedim ama en son gördüğüm sıcaklık 49 idi sıcakken kullanmaya devam ettiğinizde sıcaklık pek düşmüyor, sabit kalıyor neredeyse. ekranı kapatıp 2-3dk dinlendirince sıcaklık düşüyor, boştayken 32 derece gördüm en fazla. bu sıcaklıklar normal mi?
aldıktan sonra öğrendim ısınan bir telefonmuş bu yenilenmiş haliymiş, bu modeldeki ısılar nasıl? kullanan kullanıcılar değerlerini benimle paylaşabilir mi?
@Nachi @Evil Belief @BaşaramadıkAbi @Muhammet Sağlam

Son düzenleme:

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
SD865 versiyonu mu?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
O zaman normal bence sıcaklıklar exynos olacağını pek düşünmemiştim zaten exynos baya ısınıyor 55 falan görebilirdiniz ama normal gibi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
O zaman normal bence sıcaklıklar exynos olacağını pek düşünmemiştim zaten exynos baya ısınıyor 55 falan görebilirdiniz ama normal gibi.
emin misiniz? şüpheliyim daha önce hiç bu kadar güçlü bir telefon kullanmamıştım. ısı kaç derece olmalı bilmiyorum 30dk civarı instagramda gezdiğimde vs. 38 derece olmuştu batarya dolayısıyla bende korktum, teyzeme aldık çünkü sorunlu çıkarsa kendimi suçlu hissederim.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
emin misiniz? şüpheliyim daha önce hiç bu kadar güçlü bir telefon kullanmamıştım. ısı kaç derece olmalı bilmiyorum 30dk civarı instagramda gezdiğimde vs. 38 derece olmuştu batarya dolayısıyla bende korktum, teyzeme aldık çünkü sorunlu çıkarsa kendimi suçlu hissederim.
Bende note 10 pro var onun üzerinden konuşuyorum 8 saattir aralıksız telefondayım ve batarya 39 derece belli bir süre sonra artmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcide normal gibi yüksek değiller 60-70 olursa korkun.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Normal sıcaklıklar onlar. Bu sıcakta fazla 50 derece gördüm başka bir telefonla.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
merhabalar, mobil cihazlar hakkında bilgim yok bu gün samsung s20fe aldık, ideal ısı kaç olmalıdır?
antutu benchmark testinde 615314 puan aldı, batarya sıcaklığı en yüksek 41.7 derece işlemciyi takip edemedim ama en son gördüğüm sıcaklık 49 idi sıcakken kullanmaya devam ettiğinizde sıcaklık pek düşmüyor, sabit kalıyor neredeyse. ekranı kapatıp 2-3dk dinlendirince sıcaklık düşüyor, boştayken 32 derece gördüm en fazla. bu sıcaklıklar normal mi?
aldıktan sonra öğrendim ısınan bir telefonmuş bu yenilenmiş haliymiş, bu modeldeki ısılar nasıl? kullanan kullanıcılar değerlerini benimle paylaşabilir mi?
@Nachi @Evil Belief @BaşaramadıkAbi @Muhammet Sağlam
Yaz aylarına göre sıcaklıklar normal. Arkadaşımın Samsung S8'i 60 dereceleri geçiyordu yine de problem çıkarmıyordu.

Kutusunda (SM-G780G) yazıyor değil mi?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yaz aylarına göre sıcaklıklar normal. Arkadaşımın Samsung S8'i 60 dereceleri geçiyordu yine de problem çıkarmıyordu.

Kutusunda (SM-G780G) yazıyor değil mi?
evet. cihaz ayarlarında da yazıyor.
ben çok pimpirikliyimdir, teyzem şimdi yanımda değil geldiğinde stress test+pubg oynayacağım birde öyle bakacağım. max kaç olmalı? kaç derece olduğunda servise göndermeliyim? @Evil Belief

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom