Neler Yeni

Android S20FE ısınma sorunu var mı?

aldisefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sefa
Bütçe
5500
Kardeşim S20 FE almak istiyor ama çoğu yerde ısınma sorunu şikayetleri var. Nadiren oyun oynar. Genellikle sosyal medya da takılır. Isınma sorunu yoksa almak istiyoruz. Eğer ısınma sorunu veya herhangi bir kronik sıkıntısı varsa maksimum 5500 TL ile ne önerebilirsiniz?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
s20 fe nin bende bazı kronik sorunları olduğunu duydum ama tam emin değilim. Ama istersen kendiminde 2019 dan beri severek kullandığım s10plusu öneririm. 2019 hazıran da almıstım şarjı falan daha 2 gün gidiyor. Gayet şık ve sağlam bir telefon. Kullandığım için rahat önerebiliyorum (Xİaomi varken o alınmaz diye linç tayfa gelmesin lütfen. Kullandığım ve kalitesini sevdiğim için önerdim.)

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Etiketlediğin için teşekkür ederim.

Evet, kronik sorunlu bir cihaz. Çoğunlukla kamera, dokunmatik ve ısınma sorunları bulunuyor.

Samsung Galaxy S10 Plus alabilirsiniz.

Kardeşim S20 FE almak istiyor ama çoğu yerde ısınma sorunu şikayetleri var. Nadiren oyun oynar. Genellikle sosyal medya da takılır. Isınma sorunu yoksa almak istiyoruz. Eğer ısınma sorunu veya herhangi bir kronik sıkıntısı varsa maksimum 5500 TL ile ne önerebilirsiniz?
S20fe kullanıyoruz buyrun hocam
Isınma sorunu yaşamadık oyun vs oynamıyoruz zaten
Onun haricinde samsung işlemciden dolayı bataryası sd lere göre bir tık hızlı bitiyor
Başka da bir sorunu yok güzel telefon ben seviyorum

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Isınma oyun dışında ufaktan oluyor, bilinçli kullanacaksa düşünebilirsin ama şarja takıp oyun falan oynamayı deneyecekse o işin sonu yaş olur. Ayrıca alalı yaz olmadı, yazın telefona daha dikkatli davranmak gerekecektir.
Kamera vs bence iyi.
Dokunmatik olarak fotoğrafa yakınlaştırmada bazı hayalet dokunuşlar var ama abartılı düzeylerde değil, yine de burada da kronik sorunlu.
Başka modellere öncelik verilebilir. Samsung diye de almamak gerek zira samsungun da amiral gemisi olarak çıkarmadığı için pek samsung olarak gördüğü bir cihaz değildir.
Belki mi note 10 düşünebilirsin

Top Bottom