Yoo ben yaptımİMEİ yasa dışı bir işlem yapmayın yaptırmayın!!!
Atılıyor galibaSelamlar, şuan yurtdışındayım ve bir yakınıma S20FE almayı düşünüyorum.
İMEİ atilabiliyor mu bu modele?
Atilamiyorsa hangi telefonlara atilabilir
Detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim dostumAtılabiliyor ama işlemcisine ve yazılım sürümüne göre çok değişken var ve samsung telefonlarda imei işi diğer çinli modellere göre biraz daha zor, root atılması ve o şekilde kullanılması gerekiyor, imei atılması konusunda sorun yaşatmayan xiaomi ve oneplus cihazlarına göz gezdirin derim, ki o üreticilerin de her cihazında imei işlemi olmayabiliyor, iyice araştırın ama ben şahsen sırf imei atılması sorunu nedeniyle yurtdışı samsung tercih etmezdim.
Xiaomi gibi direkt 300 200 liraya atmıyorlar.server kayıt var 220 dolar
Yukarda yazdım ya hocam. 220 dolar SD Exynos 180 dolarNe kadara atılıyor biliyor musunuz
Xiaomi zaten 5 dolar değil mi 300tl çok fazla. Ben tel alırken İMEİ için 5 dolar fln istediler. 100TL ye yakın oluyor.server kayıt var 220 dolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xiaomi gibi direkt 300 200 liraya atmıyorlar.
Hayır aldığın telefona göre değişirXiaomi zaten 5 dolar değil mi 300tl çok fazla. Ben tel alırken İMEİ için 5 dolar fln istediler. 100TL ye yakın oluyor.
Ayrıca Xiaomi için kurdan fiyat vermiyorlar kiHayır aldığın telefona göre değişir