Neler Yeni

ios'lara imei atılıyor mu hala ?

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Fiziksel sim 4 ay e sim 4 ay şeklinde almak mı yoksa çift simli mi almak mantıklı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıl boyunca böyle kullandıktan nasıl sınırsız oluyor
İki cihazında kullanım süresi aynı

Eski cihazlara jailbreak ile imei atıldığını duydum ama görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Fiziksel sim 4 ay e sim 4 ay şeklinde almak mı yoksa çift simli mi almak mantıklı ?

3 yıl boyunca böyle kullandıktan nasıl sınırsız oluyor
tek sim alır 4 ay sonunda e sim'e geçmek isterseniz operatörünüz belli bir ücret alıyor en son 600Tl'ydi bu bayiden bayiye değişiklik gösterebiliyor çift sim alırsanız hiç bir ücret ödemeden sim yeri değiştirerek kullabiliyorsunuz. Bundan dolayı çift sim almak daha mantıklı.

Daha yeni 14pro bir cihaza 2 ay uzatma yaptırdık sıkıntı çıkmadı.

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
tek sim alır 4 ay sonunda e sim'e geçmek isterseniz operatörünüz belli bir ücret alıyor en son 600Tl'ydi bu bayiden bayiye değişiklik gösterebiliyor çift sim alırsanız hiç bir ücret ödemeden sim yeri değiştirerek kullabiliyorsunuz. Bundan dolayı çift sim almak daha mantıklı.
çift sim cihazlar çoğunlukla çin pazarından geliyor kaliteleri çok daha düşük almışken e-simli versiyon alınmalı

yenigeldim

80+ Silver
4+4'den sonra 2 ay uzatma yapabiliyoruz pasaporta vs. gerek yok
Neyle yapıyorsun 2 ay uzatmayı

çift sim cihazlar çoğunlukla çin pazarından geliyor kaliteleri çok daha düşük almışken e-simli versiyon alınmalı
Apple ürünleri tamamen aynı kalite fark yok. Yazılımsal ve donanımsal ufak farklar var

Golf 4 R32

80+ Silver

yenigeldim

80+ Silver

E-sime geçmene gerek yok 13 sonrasında imei seçebiliyorsun

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Neyle yapıyorsun 2 ay uzatmayı

Apple ürünleri tamamen aynı kalite fark yok. Yazılımsal ve donanımsal ufak farklar var
hocam avrupadan veya ıraktan gelen, ya da çin tarafından gelen cihazlara bakarsanız anlarsınız, açılıp yeniden toplanma ihtimali de çok yüksek, kilit ve ses tuşları yuvasında hareket ediyor bu tarz kalite farkları var

Wolverine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
yuşa kerim sarac

Toplamda rahatça 10 ay kullandınız yani

yenigeldim

80+ Silver
hocam avrupadan veya ıraktan gelen, ya da çin tarafından gelen cihazlara bakarsanız anlarsınız, açılıp yeniden toplanma ihtimali de çok yüksek, kilit ve ses tuşları yuvasında hareket ediyor bu tarz kalite farkları var
Açılıp yeniden toplanma ayrı. Apple ın ürettiği cihaz ayrı. Ben sıfır kutudan bahsediyorum. Kalite farkı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,075
Üyeler
163,770
Son üye
arrowsss
Top Bottom