S21FE 5G DESTEKLİYORMU

Reaksiyon skoru
113
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S21 FE 5G'yi destekliyor mu? Ayrıca bir sorum daha var: Yarın 5G'ye geçilecek, internet hızları ve çekim gücü gerçekten yükselir mi, yani gözle görülür bir fark olur mu? Benim taahhüdüm bitiyor ve Turkcell'e taşımayı düşünüyorum ama bu 5G mevzularından dolayı Vodafone ucuz diye Vodafone da aklımda. Bizim evde Turkcell güzel çekiyor ama Vodafone neredeyse sıfır, çok yavaş. Sizce Vodafone düzelir mi yarından sonra yoksa Turkcell mi?

Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S21 FE 5G'yi destekliyor mu? Ayrıca bir sorum daha var: Yarın 5G'ye geçilecek, internet hızları ve çekim gücü gerçekten yükselir mi, yani gözle görülür bir fark olur mu? Benim taahhüdüm bitiyor ve Turkcell'e taşımayı düşünüyorum ama bu 5G mevzularından dolayı Vodafone ucuz diye Vodafone da aklımda. Bizim evde Turkcell güzel çekiyor ama Vodafone neredeyse sıfır, çok yavaş. Sizce Vodafone düzelir mi yarından sonra yoksa Turkcell mi?
Yanlış hatırlamıyorsam destekleyen de vardı desteklemeyeni de , mobil ağlarsan şebeke modunda 5g gözüküyorsa destekliyordur

2020'den sonra çıkmış neredeyse her telefon destekler. Millet 2020de geçti zaten bize yeni sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer sorun içinde evet baya fark olur

Vodafone 5G de en berbat frekansları aldı geçme bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,195
Üyeler
190,705
Son üye
Parliament_
Geri