bende s20fe var nano kullanıyorum ince cam kullanışlı bence tabi karar sana kalmış ama nnet görüntü istersen böyle buzlu cam gibi olanlar var onlardan veya hayalet cam almaSelamlar, başlıkta yazdığım gibi ekran koruyucu arıyorum. Hangi çeşit ekran koruyucu iyidir ya da iyi dediğiniz bir marka ya da ürün varsa önerebilir misiniz?
Bakındım biraz çoğu mağzanın farklı isimlerle hep zore marka satıyor. Ya bu spigen var bu kadar verilir mi bilmiyorum ama ortası yok ya bu ya da ikinci attığım tarzdaki olanlar hep aynı her yerde satılıyor yani.bende s20fe var nano kullanıyorum ince cam kullanışlı bence tabi karar sana kalmış ama nnet görüntü istersen böyle buzlu cam gibi olanlar var onlardan veya hayalet cam alma
spingen'den başka bakma bende de s21 fe mevcut. takalı 1 yıl oldu mükemmel derecede iyi.Selamlar, başlıkta yazdığım gibi ekran koruyucu arıyorum. Hangi çeşit ekran koruyucu iyidir ya da iyi dediğiniz bir marka ya da ürün varsa önerebilir misiniz?
vallahi spigen bilindik kaliteli bi marka ama hiç kırılmaz takmadımBakındım biraz çoğu mağzanın farklı isimlerle hep zore marka satıyor. Ya bu spigen var bu kadar verilir mi bilmiyorum ama ortası yok ya bu ya da ikinci attığım tarzdaki olanlar hep aynı her yerde satılıyor yani.
Samsung Galaxy S21 Fe - Ekran Koruyucu Temperli Kırılmaz Cam 1 Cam Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S21 Fe - Ekran Koruyucu Temperli Kırılmaz Cam 1 Cam en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bende bu camdan var. bu para verilir. geçen öyle bir derin çizildi ki ekran bu spingen olmasa patates olmuştu ekran. kaliteli ekran koruyucu çözünürlüğü de bozmuyor bu arada.vallahi spigen bilindik kaliteli bi marka ama hiç kırılmaz takmadım
Ya ucuz olanlar hep 200 civarı ve hepsi genelde zore marka zaten pahalıda bir tek spigen o da 600 tl indirimle birlikte. Orta bişey olsa alınır yine de 200 lüklerin yorumlar falanda çok garip oluyor, çentik uymadı, kenarda boşluk fazla kaldı görüntü net değil falan filan, diğerine gene hadi markası bilindik diyip alabiliyon sebep bulup biraz pahalı olsada.bence bu kadar para vermeye gerek yok bu nedir herhangi bir koruyucu işini görür çizilmeyi önlesin yeterli
Ya bende alayım bir kere iyi olsun diyorum da 600 tl içinde 2 tane var 300 e iyi aslında ama tek alma şansı yok mecbur 600 vercen. Diğerleri de yazdığım gibi ortası yok hepsi toptancı aynı marka ürün bazı mağzalarda kötü bazılarında iyi yorum alıyor, biri çentik ve görüntü sorunu var diyor biri tam uydu görüntüde güzel diyor.bende bu camdan var. bu para verilir. geçen öyle bir derin çizildi ki ekran bu spingen olmasa patates olmuştu ekran. kaliteli ekran koruyucu çözünürlüğü de bozmuyor bu arada.
aynı yorum spigende de var tamamen takana bağlı benceYa ucuz olanlar hep 200 civarı ve hepsi genelde zore marka zaten pahalıda bir tek spigen o da 600 tl indirimle birlikte. Orta bişey olsa alınır yine de 200 lüklerin yorumlar falanda çok garip oluyor, çentik uymadı, kenarda boşluk fazla kaldı görüntü net değil falan filan, diğerine gene hadi markası bilindik diyip alabiliyon sebep bulup biraz pahalı olsada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bende alayım bir kere iyi olsun diyorum da 600 tl içinde 2 tane var 300 e iyi aslında ama tek alma şansı yok mecbur 600 vercen. Diğerleri de yazdığım gibi ortası yok hepsi toptancı aynı marka ürün bazı mağzalarda kötü bazılarında iyi yorum alıyor, biri çentik ve görüntü sorunu var diyor biri tam uydu görüntüde güzel diyor.
1. ağızdan söylüyorum işte al ve bu paraya değer. 15 20 binlik telefona 100 liralık ekran koruyucu takılmaz dostum. düşürürsen ağlarsın.Ya ucuz olanlar hep 200 civarı ve hepsi genelde zore marka zaten pahalıda bir tek spigen o da 600 tl indirimle birlikte. Orta bişey olsa alınır yine de 200 lüklerin yorumlar falanda çok garip oluyor, çentik uymadı, kenarda boşluk fazla kaldı görüntü net değil falan filan, diğerine gene hadi markası bilindik diyip alabiliyon sebep bulup biraz pahalı olsada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya bende alayım bir kere iyi olsun diyorum da 600 tl içinde 2 tane var 300 e iyi aslında ama tek alma şansı yok mecbur 600 vercen. Diğerleri de yazdığım gibi ortası yok hepsi toptancı aynı marka ürün bazı mağzalarda kötü bazılarında iyi yorum alıyor, biri çentik ve görüntü sorunu var diyor biri tam uydu görüntüde güzel diyor.
Tabii ona da bağlı ama ben yinede tekel bir toptancıdan tüm telefonculara satılan aynı markanın çok iyi olmayacağını düşünüyorum. Spigene göre yani kalite farkı vardır fiyatına değecek zaten spigende çok pahalı değil bir adeti 300 tl ye geliyor sadece tek adet seçeneği olmadığı için mecburen 600TL.aynı yorum spigende de var tamamen takana bağlı bence
E yedek durur bunu neden sorun ediyorsun ki ?Tabii ona da bağlı ama ben yinede tekel bir toptancıdan tüm telefonculara satılan aynı markanın çok iyi olmayacağını düşünüyorum. Spigene göre yani kalite farkı vardır fiyatına değecek zaten spigende çok pahalı değil bir adeti 300 tl ye geliyor sadece tek adet seçeneği olmadığı için mecburen 600TL.