Neler Yeni

S22 hala alınır mı? ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
alınır kesinlikle. işlemcisi 4nm olduğu için enerji tüketimi daha verimli bu yüzden bataryası kağıt üstündeki verilere göre günlük kullanımda oldukça iyi
8 gen 1 mi verimli? Her şey üretim teknolojisi değil. Bataryası kesinlikle iyi değil.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
S22 almayı düşünüyorum 17 bin TL civari bir fiyatı var ama bataryası aklımı çok karıştırıyor son güncellemelerden sonra düzeldi mi bilmiyorum 17 bin TL civarına daha mantikli bir telefon bulamadim önerileriniz nedir?
Kuzenin aldı memnun fakat şarjı su gibi gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kuzenim*

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
S22'nin mi bataryası iyiwoıefh8ıweryufgb3wyerfhu8bvqwerg
kağıt üstündeki verilere göre dedim? 3700mAh pilden beklenilene göre? karşılaştırma videolarını izlerseniz daha yüksek nanometreye sahip işlemcili telefonlara oranla fark yarattığını görebilirsiniz. 7nm 4000mAh bir telefona denk diyebiliriz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Ekran süresi ne kadar ?
Detaylı bilgim yok.

Eğer şarjı sıkıntı değilse ve genelde kapalı ortamdaysanız. Şarj imkanınız varsa kaliteli telefon. Ama eğer ki bütçem artmaz, şarj olayı da sıkıntıymış derseniz sıfır iPhone 11 veya ikinci el iPhone 12. İkinci el iPhone 12 diğer kuzenime aldık. 19500dü fiyatı güzeldi. Eğer temiz bulma imkanınız varsa 12 öneririm.

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
Detaylı bilgim yok.

Eğer şarjı sıkıntı değilse ve genelde kapalı ortamdaysanız. Şarj imkanınız varsa kaliteli telefon. Ama eğer ki bütçem artmaz, şarj olayı da sıkıntıymış derseniz sıfır iPhone 11 veya ikinci el iPhone 12. İkinci el iPhone 12 diğer kuzenime aldık. 19500dü fiyatı güzeldi. Eğer temiz bulma imkanınız varsa 12 öneririm.
Hocam gün boyu disaridaydim o yüzden aklıma takılıyordu ama vazgeçtim gibi s22 den

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Bazıları bi tık abartmış kız arakadaşıma aldık daha geçen 6 saat civarınnda veriyordu batarya süresini. Ki bu da o panele değer. Bu zaten seçime dayalı bi nokta kimisi ben1000 saat şarja takmak istemem 800x600 çözünürlük 0 parlaklık ister(!) kimisi derki ben bunda 2 k film dizi bakarım 2 saat bile olsa aksın zevk versin tercih meselesi yani. Buraya çıkıp da 3 saat veriyor 5 saat veriyor demek yanlış bunu öne sürüp alınmaz demesi yapyanlış :D zevkler ve renkler...

Kroxzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Umut
Bazıları bi tık abartmış kız arakadaşıma aldık daha geçen 6 saat civarınnda veriyordu batarya süresini. Ki bu da o panele değer. Bu zaten seçime dayalı bi nokta kimisi ben1000 saat şarja takmak istemem 800x600 çözünürlük 0 parlaklık ister(!) kimisi derki ben bunda 2 k film dizi bakarım 2 saat bile olsa aksın zevk versin tercih meselesi yani. Buraya çıkıp da 3 saat veriyor 5 saat veriyor demek yanlış bunu öne sürüp alınmaz demesi yapyanlış :D zevkler ve renkler...
Evet böyle birşeyde var ama ben çoğunlukla dışarıda olduğum için bataryasi iyi gitmesi lazımdı

Top Bottom