Neler Yeni

s22 ultra alacağım değer mi?

Bilgici Bilim

80+ Bronze
sizce aşırı görsel yüklüyorum işimden dolayı çok uygulama yüklüyorum hangi telefonu aldıysam çöp oldu işime yaramadı

Jâckêrs

80+ Bronze
Hocam eğer sosyal medya ile falan çok ilgilenen biriyseniz Eş değer İPhone 13 Pro alabilirsiniz kat ve kat daha iyi. Donanım, batarya ve performans olarak 13 Pro daha iyi. Kamera ve ekran olarak ise S22 Ultra daha iyi. Ama asıl sorunuza cevabım, değer. Ama dediğim gibi İPhone 13 Pro daha mantıklı olacaktır o tarz işlerle uğraşıyorsanız. Çünkü iOS kat ve kat iyi Android'den.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer sosyal medya ile falan çok ilgilenen biriyseniz Eş değer İPhone 13 Pro alabilirsiniz kat ve kat daha iyi. Donanım, batarya ve performans olarak 13 Pro daha iyi. Kamera ve ekran olarak ise S22 Ultra daha iyi. Ama asıl sorunuza cevabım, değer. Ama dediğim gibi İPhone 13 Pro daha mantıklı olacaktır o tarz işlerle uğraşıyorsanız. Çünkü iOS kat ve kat iyi Android'den.
deme haklısın hiç ios almadım bu yaşıma kadar kortuğumdan oda tek el biraz yabancı geliyor belkide bi şans vermeliyim

Jâckêrs

80+ Bronze
deme haklısın hiç ios almadım bu yaşıma kadar kortuğumdan oda tek el biraz yabancı geliyor belkide bi şans vermeliyim
Aynen öyle. Zaten eğer o tarz işlerle uğraşıyorsanız yani internette çok gezen biriyseniz kesinlikle iOS almanız çok iyi olacaktır. Çünkü en başta Android'den hızlı en basit örneği yani.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,424
İsim
Oğuz Oğuz

şahin doğan

80+ Platinum

Reteekspisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
sosyeteDİNOZOR
A13 ile olabilir belki a15 ne

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
O kadar para verecekseniz iPhone alın derim, yine de siz bilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Top Bottom