Neler Yeni

S22 Ultra Şu An Nasıl?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,687
İsim
Yavuz
Kasım ayında S23 25.500 TL gibi bir fiyatla indirime girmişti fakat o zamanlar daha yeni yeni araştırıyordum karar verememiştim fakat 13T yerine almayı düşünüyordum şimdi aklım S22 Ultraya kaydı bu kadar indirimdeyken ama şu kafamdaki sorunun cevaplanması lazım işte bir de 2.el hiç düşünmüyorum ya teşekkür ederim yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur ama S22 Ultranın bile kamerası benim için fazlayken o daha daha fazla öyle söyliyim yine de teşekkür ederim
Bende takip ettim s23 un o kadar indiğini görmedim en fazla 27 ye indi.

alikorkut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Korkutali avar
Bir telefondan ne beklediğinle alakalı evet s22 serisi ısınıyor ama uzun saat oyun oynamayan biri için bu niye sıkıntı olsun bir telefonu hangi amaçla kullanacağın önemli arada oyun film dizi müzik foto gibi ortalama bir kullanıcı için gayet güzel cihaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Köprülü
Bir telefondan ne beklediğinle alakalı evet s22 serisi ısınıyor ama uzun saat oyun oynamayan biri için bu niye sıkıntı olsun bir telefonu hangi amaçla kullanacağın önemli arada oyun film dizi müzik foto gibi ortalama bir kullanıcı için gayet güzel cihaz.
Şarj ederken bile ısındığı bundan dolayı şarjdayken kullanmayın diyorlardı, bu durum hala devam ediyor mu mesela? Kamerada bile ısındığını söyleyenler var, çok ısındığı zaman uyarı verip bazı işlevleri kısıtlıyor vb. birçok yaşanan durum varmış ben bunların hepsine bir cevap arıyorum aslında. Çok ısınmanın çıkarabileceği sorunlar pilin çabuk bitmesi, çabuk deforme olması, diğer parçaların ömrünün azalması vsvs çok fazla etki ettiği durum var. Sorum açık ve ne cihaz ilk çıktığında sorunluydu şu an gelen son güncelleme ve optimizasyonlara rağmen hala aynı sorunlar devam ediyor mu? Şarj ederken ben telefonumdan neden uzak durmak zorunda kalayım mesela? Ya da birçok ayarı neden kapatıp açmakla sürekli uğraşayım ısınmasın diye, sonuç olarak az bir para vermiyoruz öğrenip almak önemli.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
4 aydır S22 ultra kullanıyorum soruları alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj ederken bile ısındığı bundan dolayı şarjdayken kullanmayın diyorlardı, bu durum hala devam ediyor mu mesela? Kamerada bile ısındığını söyleyenler var, çok ısındığı zaman uyarı verip bazı işlevleri kısıtlıyor vb. birçok yaşanan durum varmış ben bunların hepsine bir cevap arıyorum aslında. Çok ısınmanın çıkarabileceği sorunlar pilin çabuk bitmesi, çabuk deforme olması, diğer parçaların ömrünün azalması vsvs çok fazla etki ettiği durum var. Sorum açık ve ne cihaz ilk çıktığında sorunluydu şu an gelen son güncelleme ve optimizasyonlara rağmen hala aynı sorunlar devam ediyor mu? Şarj ederken ben telefonumdan neden uzak durmak zorunda kalayım mesela? Ya da birçok ayarı neden kapatıp açmakla sürekli uğraşayım ısınmasın diye, sonuç olarak az bir para vermiyoruz öğrenip almak önemli.
Gerçi sorular bunlarmış görmemişim.Hızlı şarj özelliğini destekleyen her telefon şarjda ısınır.Önlem olarak kapatabilirsiniz yada şarjda kullanmayın. Ağustos eylül civarı almıştım telefonu.Sıcak bir ortamda telefonu zorlayacak bir oyun açarsan ısınır ki bu genel olan bir durum.Herhangi bir ısınma problemi yaşamadım.Şarjı kullanımıma bağla 1-2 gün arası götürüyor.Kamerası çok iyi ama lensleri çizilmeye müsait.Kılıf şart.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Köprülü
4 aydır S22 ultra kullanıyorum soruları alabilirim
Güncelleme geldikçe ısınma ve diğer sorunlar çözülüyor mu yoksa her şey hala sorunlu mu? Şarj ederken çok ısınması ve kullanılamaması durumu doğru mu? Isınmadan dolayı kasma vb. durumlar var mı? Isınmadan dolayı şarjı hala çok hızlı boşalıyor mu? Genel olarak kendi deneyiminizi de aktarırsanız çok sevinirim, ellerinize sağlık şimdiden.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Güncelleme geldikçe ısınma ve diğer sorunlar çözülüyor mu yoksa her şey hala sorunlu mu? Şarj ederken çok ısınması ve kullanılamaması durumu doğru mu? Isınmadan dolayı kasma vb. durumlar var mı? Isınmadan dolayı şarjı hala çok hızlı boşalıyor mu? Genel olarak kendi deneyiminizi de aktarırsanız çok sevinirim, ellerinize sağlık şimdiden.
Herhangi bir ısınma sorunu yok.Yaz ayı telefona yük bindirir de ısınmasına sebep olursan performansını kısar tabi telefon.Durduk yere ısınma sorunu yok.Kamera lenslerini korumak için kılıf şart sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Furkan Köprülü
Herhangi bir ısınma sorunu yok.Yaz ayı telefona yük bindirir de ısınmasına sebep olursan performansını kısar tabi telefon.Durduk yere ısınma sorunu yok.Kamera lenslerini korumak için kılıf şart sadece.
Peki 45W hızlı şarj kullanıyor musunuz? 4K 8K çekimler yaptınız mı hiç ısınma uyarısı verip kamerayı kapattı mı? Cihaz şu an güncel mi? Android ve samsung one uı hangi sürümde? Ekran çözünürlüğü ve hz olarak ne kullanıyorsunuz? Kullanım senaryonuz tam olarak nasıl ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Gerçekten sizden son ricam, bunları da cevaplayıp içimi rahatlatırsanız cihazı alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Peki 45W hızlı şarj kullanıyor musunuz? 4K 8K çekimler yaptınız mı hiç ısınma uyarısı verip kamerayı kapattı mı? Cihaz şu an güncel mi? Android ve samsung one uı hangi sürümde? Ekran çözünürlüğü ve hz olarak ne kullanıyorsunuz? Kullanım senaryonuz tam olarak nasıl ve kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Gerçekten sizden son ricam, bunları da cevaplayıp içimi rahatlatırsanız cihazı alacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.
Evet 45w kullanıyorum. 4k 8k çekimler yaptım herhangi bir uyarı vermedi telefon. android 13 one ui 5.1 güncel durumda.Ekran FHD+ çözünürlükte. WQHD+ çözünürlüğe alırsam şarjı daha hızlı biter düşüncesiyle arttırmadım.Başlangıçta da FHD+ şeklinde seçili oluyor telefonda.Yoğun kullandığım bir zaman diliminde %100-30'luk dilim genelde 5 saat civarında harcanıyor.30 civarında güç tasarrufuna alırsam kullanımına bağlı 4-5 saat daha götürebiliyor.Şu sıralar telefonu aktif kullanmıyorum o yüzden bir buçuk iki günde bir şarj etme ihtiyacı duyuyorum.Ben memnunum üzmedi cihaz.Bundan öncesinde iphone 6-6s-xs-11 kullanmıştım.O cihazlardan sonra buna geçince sürekli yanımda taşıdığım şarj aletine elveda dedim.Ek olarak ekranı biraz çizilmeye müsait.İlk aldığım hafta ekran koruyucu taktırma imkanım olmamıştı kamera lensleri çizilmesin diye ekranı zeminde kaymayacak şekilde masaya koymama rağmen ekranında 0.1mm gibi inanılmaz görmesi zor kılcal çizik oluştu.Sonrasında kılıfla birlikte mediamarkttan koruyucu taktırdım.

Son düzenleme:
Top Bottom